Шевченківське РУ доопрацювало адмін.протоколи по подіям 30 листопада на Майдані

11 грудня 2013, 16:34
Власник сторінки
Адвокат, член Ради Адвокатів міста Києва
0
140
Шевченківське РУ доопрацювало адмін.протоколи по подіям 30 листопада на Майдані

Вчора працівники Шевченківського РУГУ МВС доопрацювали протоколи !!! та кинулись по Києву шукати "правопорушників" з пропозицією підписати протокол за ст.173 КпАП


10 грудня я брав участь в допитах свідків в досудовому розслідуванню по факту подій 30 листопада на Євромайдані ( ст.365 ККУ ) що проводить ГПУ. Свідками є особи, затримані в ту ніч "Беркутом". Як відомо Шевченківський суд направив адмін.справи за ст.173 та 185 КпАП на доопрацювання та усунення недоліків, що не завсім узгоджується з КпАП. На велике моє здивування , вчора працівники Шевченківського РУГУ доопрацювали протоколи !!! та кинулись по Києву шукати тих же "правопорушників" з пропозицією підписати протокол за ст.173 КпАП про дрібне хуліганство 30 листопада. На мої зауваження, що ці "правопорушники" вже є свідками ( обвинувачення) по факту перевищення влади працівниками міліції 30 листопада, а тому я розцінюю їхні пропозиції щодо підписання протоколу про адмінправопорушення за ст.173 КпАП не чим іншим, як тиском на свідка. Після цих слів у міліціянтів "завис жорсткий диск" і вони за участі понятих з вулиці склали акт про відмову "правовопорушника" підписати протокол про адмінправопорушення.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.