«УДАР» відмовляється платити своїм демонстрантам

11 грудня 2013, 12:11
Власник сторінки
0
125

«УДАР» відмовляється платити своїм демонстрантам

Партія «УДАР» - це партія бандитів та гопників 90-х, які шляхом постійного обману, цинізму, шантажу та «кидалова» добралися до влади. При цьому всьому вони маючи небачене нахабство вирішили іти далі висуваючи Кличка в якості кандидата на пост Президента.
Сьогодні партія «УДАР» позиціонує себе, як політичну силу, яка робить все  для того щоб Україна стала членом незрозумілого нікому ЄС. Прикриваючись цим. Кличко та його гопники сьогодні зібралися на Майдані та критикують владу.
Споглядаючи на присутніх можна без сумнівів сказати, що основну масу присутніх представляє партактив «УДАРу» та обдурені ними студенти. Чому обдурені? Та тому що ударівці окрім як банально «кидати» простих довірливих людей по іншому не можуть. Як стало відомо, Кличко та його посіпаки щоб зібрати людей на Майдані Незалежності пообіцяли людям, що заплатять за їх присутність. Але на цьому все і закінчилося. Чому? Та тому, що для Кличка та його команда на сьогоднішній день головне попіаритися, і платити вони за це нікому не збираються, і не збиралися, тому що сума чималенька. Краще Кличко собі новий джип купить.
Мабуть хтось спитає чому так? Чому Кличко так чинить? Може це наклеп? Відповідь на ці питання проста – ні це не наклеп. Справа в тому що Кличко та йог «УДАР» по іншому просто не можуть і не вміють – це в них в крові.  Навіть є свідки. Які можуть це підтвердити. Є люди, які вже раніше були обдурені цими політиками, і сьогодні вони напряму заявляють, що Кличко та «Удар» це компанія цинічних «кидал», які для свого збагачення просто напросто  зневажають та обкрадають пересічного українця.
І всі хто сьогодні ідейно та за гроші підтримує Кличка та «УДАР» - це звичайні «лохи», які мерзнуть та мокнуть під дощем, та за рахунок яких вони і далі купуватимуть автомобілі, дачі, яхти та відпочиватимуть на фешенебельних курортах. 

Автор - Іван Ватрів, “Громадський журналіст”
Ресурс - http://cjour.net/post/69621454399
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.