УГКЦ знову провокують конфлікти!

10 грудня 2013, 14:43
Власник сторінки
0
16

Не дарма цього пана Ґудзяка Блаженніший Святослав Шевчук зіслав у Францію, але ж і звідти він провокує…

 Все-таки краще для нашої країни було, коли греко-католики знаходилися в т.зв. «підпіллі» і займалися богослужбовою діяльністю та не втручалися в політичні справи України і не провокували конфліктні ситуації серед її населення.

Так, вкрай негативно налаштовує до себе та до всієї церкви в цілому виступ 9 грудня в ефірі «Громадського ТВ» президента Українського католицького університету, єпарха Паризької єпархії святого Володимира УГКЦ владики Бориса (Ґудзяка).

Цей священик, посилаючись на Бога, відкрито закликав правоохоронців, а також їх близьких та рідних вплинути на людей в погонах, щоб ті відмовилися від виконання будь-яких наказів своїх керівників та прийняли сторону мітингуючих у центральних частинах Києва. А мітингуючих закликав через будь що «продовжувати боротьбу зі злом» (так розумію, що зло – то є влада?). Так що ж, невже священик закликає до державного перевороту?

Не дарма цього пана Ґудзяка Блаженніший Святослав Шевчук зіслав у Францію, але ж і звідти він провокує…

Керівництво УГКЦ забувається, що першими відповідачами перед Богом за провокації такого роду конфліктів та породження на українській землі свавілля будуть саме вони, а не ті, які виконуючи свій військовий обов’язок перед державою забезпечують мир та спокій в країні.

Знову ж таки, якщо звернути увагу на те, що Ґудзяк має громадянство Америки то його дії стають зрозумілими, оскільки «янкі» саме так діють і в інших країнах, породжуючи чи роздмухуючи конфлікти для подальшого власного зиску. Тоді куди дивиться пан Святослав, чому не коментує виступи Ґудзяка і не спрямовує їх в реальне русло діяльності церкви. Висновки залишається робити кожному самотужки, але один просто напрошується: «Шановне духовенство УГКЦ, ще раз передивіться свої дії і порівняйте їх з прописаними Вами напрямками діяльності в статуті церкви. Якщо ж все-таки Ви бачите себе більш потрібними в політиці, то варто відмовитися від служіння Богу і замінити в назві слово «Церква» на слово «політична партія», щоб люди чітко знали вашу істинну назву – «Українська греко-католицька політична партія».


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.