Балога знову на Майдані

09 грудня 2013, 17:45
Власник сторінки
0
127

Задовольнити власні нереалізовані амбіції пан Балога вирішив найкоротшим шляхом: через майдан у компанії опозиційного тріо

До нарисів свого багатого минулого Віктор Балога вирішив додати декілька яскравих штрихів, в т.ч. майданної революції листопада 13-го. Звісно, черговий «підхід до снаряду» пан Балога вирішив здійснити не без власної користі (такого він дозволити собі не може!). Порядком півзабуте у громадській свідомості прізвище керівника «Єдиного Центру» має отримати нове звучання! А що для партії сьогодні може бути кращим за революцію «реанімаційним засобом»! 



Задовольнити власні нереалізовані амбіції пан Балога вирішив найкоротшим шляхом: через майдан у компанії опозиційного тріо «Батьківщини», «Свободи» та «УДАРу».
Реалізацію плану спасіння власної партії розпочав депутат Закарпатської обласної ради від «ЄЦ» Володимир Чубірко.  Під час зустрічей, що він провів із представниками облосередків «Батьківщини», «Свободи» та «УДАРу», пан Чубірко запропонував фінансове сприяння в організації виїздів активістів до Києва.
Щоправда, консенсусу щодо того, хто під кого лягає – Балога під опозицію або опозиція під Балогу – ще не досягнуто.
Проте, мені здається, що невдовзі ми матимемо змогу побачити Балогу у товаристві опозиційних лідерів на черговому революційному «броневичку»! 

"OnLine Report"

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.