Політик-самогубець.

07 грудня 2013, 21:13
Власник сторінки
Прямые и венчурные инвестиции. Высокие технологии и интернет-проекты.
0
182
Політик-самогубець.

Шанс стати національним героєм через 100 років.

Прості рішення виглядають на перший погляд дуже результативними. Здавалося б, що може бути легше за:
- піти всім гуртом в мільйон осіб до Ради, Кабміну, Адміністрації президента, Межиґір'я, телецентру тощо. Захопити їх.
- спіймати урку, табачню та голубих бандюків, проданих та перепроданих судей та перевертнів у погонах прямо у ліжках на вулицях та вже переодягнених у жіночі сукні. Просушити їх на стовпах.
- завантажити комунофашистську гидоту разом з їх опудалом з бульвару Шевченка на баржу та відвезти до Північною Кореї.
- ощасливити п'яту колону лишивши їх українського паспорта, вивезти на кордон, нахилити та копнути до рідної багнюки.
- створити тимчасовий уряд, з тимчасовою конституцією, у якій за корупцію (позитивну різницю між реальними видатками та задекларованими доходами - повна конфіскація майна і та ецих з цвяхами).
- тощо

от тільки: з таким лідером та урядом ніхто у світи справ мати не буде, іноземних інвестицій не дочекаєшься, олігархи, яким належить велика частка промисловості, будуть вивозити капітал (а якщо при цьому випилювати олігархів, то буде дефолт і масове безробіття, бо приватна власність є основою сучасного світу - в комунізм вже всі награлися досхочу). Ніякого Євросоюзу, цивілізації та кращого життя. Тобто буде біда і не буде результату, якого б хотілося.

Хіба що знайшовся б політик, який би всю цю жорстку програму очолив, виконав і взяв на себе одного відповідальність. Знищив покидькив, подолав криміналітет, змінив суд, ліквідував злочинців у владі та 'правоохоронних органах'. Потім хутко провів вибори до парламенту, вибори президента, у яких сам би не брав участі (і ніхто з його команди, яким можна було б закинути бодай один злочин, не брав) і передав владу білим і пухнастим легітимним законним та рукопожатним новим політикам нової вільної країни. А сам би покаявся, простягнув руки під кайдани і сказав: "Ось він я, готовий спокутувати гріхи і злочини проти людяності і цивілізації" і пішов би до суду в Гаазі з повинною...

Розділ у підручниках історії, людська пам'ять, звання героя України, штандарти з портретом та партія власного імені років через 30-50-100 гарантовані. 

Де в нас є така людина, яка здатна на подвиг самопожертви своєї душі і тіла за нашу свободу?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.