Вирушаймо на Межиґір'я!

07 грудня 2013, 18:54
Власник сторінки
Прямые и венчурные инвестиции. Высокие технологии и интернет-проекты.
0
251
Вирушаймо на Межиґір я!

Мирна ескалація тиску


В умовах, коли влада поводить себе нахабно, ігноруючи волевиявлення народу, є пропозиція трошки ії пиху збити. Завтра, коли на Віче збереться багато вільних людей, їм потрібно дати якусь нагальну мету. Наприклад, вирушити всім гуртом пішки до Межіґір'я в гості до 'власного' президента.

Народ має право поспілкуватися з 'очільником'? - Має.
Хода мирна? - Мирна.
Це політична акція у селі Нові Петрівці? - Ні, просто зустріч з поки що президентом у нього вдома.
Межиґір'я то державна установа? - Ні. Тобто ніякого 'захоплення або блокування роботи державних установ' не відбувається.
Просто мирний народ вирішив перевірити, як витрачаються його гроші найманими працівниками. 
Народ має на це право? - має.

До межиґір'я пішки йти 5 годин. Від станції метро Героїв Дніпра близько двох з половиною годин. Дорога звичайно буде перекрита, проте пішки перекриту дорогу можна обійти. Кудись можна доїхати на громадському транспорті, таксі та приватних авто.

Урка звичайно здрисне на гелікоптері - це теж результат: уникає спілкування з роботодавцем, боягуз, нікчема, не має права на повагу. А народ подивиться на музей жлобського побуту, пофотографується на фоні золота, можливо навіть опробує золотий унітаз. Ці кадри будуть доставляти цілий світ. Народ гарно проведе час. Влада насере цегли на один мікрорайон...
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.