Нові «європейські цінності» від української опозиції

06 грудня 2013, 10:16
Власник сторінки
0
129

Нові «європейські цінності» від української опозиції

Тлумаченням характеру нової української революції останнім часом обтяжують себе безліч зацікавлених сторін: різнополярні політики – провладні та опозиційні, чисельні експерти – соціологи, політологи, політтехнологи, філософи, суспільні діячі, майдані оратори… Події «листопада 13-го» згодом отримують оцінки від тих же політиків, експертів, соціологів-політологів… І це буде не менш цікаве «чтиво», ніж коментарі сьогодення. Про це свідчить досвід останньої революції – помаранчевої…
Проте, сьогодні «революційний подих» майдану для підбиття підсумків ще досить свіжий, а блиск очей – яскравий. Хоча, лише на молодих обличчях, які, у силу віку та гарячності сердець, ще не встигли протестувати гримаси розчарування… Саме вони, молоді, і є чудовим «майданним матеріалом», який, на свій розсуд, мнуть бувалі маніпулятори-невдахи часів півзабутої революції майже десятирічної давнини. Щоправда, у 2013-му до компанії вже відомих революціонерів 2004-го – «боягуза» та «бувалого» – приєднався ще і «бовдур». Нереалізованість амбіцій лідерів «могутньої» трійки та згасання майданного запалу останнім часом вносять корективи до методів боротьби. Шаркання ніжкою та словесні загравання для концесіонерів об’єднаної стали занадто обтяжливі (тем більше, що для окремих представників ОО – взагалі недоступні). Для політичного кокетства часу не залишилось! Прийшов час взяти у свої руки незграбне майданне військо (доки не згас блиск в очах)!
Останні дні чудово продемонстрували революційну рішучість. Не вистачало лише транспарантів на кшталт «грабуй награбоване»! Всі інші «традиційні» методи ведення революційної боротьби – у наявності: від захоплення адміністративних будівель, до картельних загонів. Пригадайте нещодавнє затримання депутата Вінницької міської ради від «УДАРу» Олега Легези, у якого в салоні власного автомобіля (BMW X5) винайшли гумові кийки, шоломи та бронежилети із назвою спецпідрозділу «Беркут»! Дивні методи вколочування «європейських цінностей» до голів романтичних українських мітингувальниів, чи не так!?
Навряд обережна європейська дипломатія очікувала побачити в руках «прогресивної» української опозиції металеві кийки у якості аргументу впровадження європейської політики …

Автор - Іван Ватрів, “Громадський журналіст”
Ресурс - http://cjour.net/post/69040851358
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.