Відповідь на блог МакАртура "Вимушена Відповідь"

05 грудня 2013, 17:43
Власник сторінки
Борец против русофобии
0
532

^_^


Мак учора просив відреагувати на деяку брехню, мовляв, він сказав, що я продався "донецьким", ну тут особливо казати нічого, брехня то і є брехня, не казав він такого. Ненависть окремих представників суспільства до простих людей є свідченням чого завгодно, але не здорового духу і тверезого розуму.

Ну і декілька думок щодо останніх подій.

1. По закону не виходить, а по крові не хочемо.
По закону - що ми можемо зробити зараз ? Ну, було голосування у Верховній Раді, проголосували проти відставки кабінету Азірова. А навіть були б і за - не думаю, що це радикально змінило б ситуацію. По суті, всі хочуть одного - дати пиз*юлів голубим на чолі з Пєтуховічєм, бо ж заї*али, сцуки. Але наразі немає дієвого механізму, що дозволив би це зробити в рамказ українського законодавства і українських реалій.
А просто йти і вбивати депутатів, ментів і іншу сволоту - цього не хочуть ані оппозиціонери, ані значна частина мітингувальників.

2. Що можно зробити тепер ?
Я вважаю, що треба дотиснути, треба йти на Майдан, нести допомогу тим, хто там живе в наметовому містечку. Треба показати голубим, що вони не можуть контролювати ситуацію.

3. По суті, головний позитив цих протестів, на мою думку - це те, що люди реально вийшли і реально готові виходити. Нажаль, саме зараз у нас просто немає законних шляхів усунути це ганебне голубе збіговисько пассивних пі*орасів, але жд скоро вибори, і тим, що люди вийшли після розгону Майдану, ми продемонстрували, що нас не залякати. Навіть якщо зараз влада не буде зметена, на виборах її, таки, буде ліквідовано, бо ж для цього є всі конституційні шляхи.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.