Ковальчук давно марить про місце Кличка

05 грудня 2013, 08:03
Власник сторінки
0
104

Ковальчук давно марить про місце Кличка

Загалом, здорові амбіції – це одна з рушійних сил прогресу. Однак, прагнення ставати кращим, робити щось більше завжди йшло поруч із сліпим кар’єризмом, жагою влади та хворобливими станами, таким як манія величі.
Із активізацією в Україні політичних процесів напередодні виборів 2015 року та визначенням зовнішньополітичного вектору подальшого розвитку, у вітчизняному політикумі розпочалися «загострення» хронічних проблем, що пояснюється динамічною, мінливою ситуацією, яка дає змогу засяяти новим «зіркам», так само, як і звергнути старих фаворитів політичного Олімпу.
При цьому, якщо у стані чинної влади все, в принципі, зрозуміло: чітка вертикаль, відпрацьований механізм взаємодії й узгоджена позиція всіх політиків, то опозиційний табір являє собою розворушений вулик, в якому кожна комаха намагається зжерти іншу.
Традиційно, найбільш яскраві приклади провального партійного менеджменту демонструє «багатонаціональний» «УДАР», в якому зібралися «реальні пацани», кожен з яких мріє про статус «в законі».
Хитка позиція В.Кличка, який через порушення вимог виборчого законодавства може бути недопущеним до кампанії 2015 року, в купі з шокуючими фактами приватного життя, які, завдяки журналістам, нещодавно стали відомі громадськості, призвели до того, що все більше амбіційних колег по партії почали «підіймати голову» та висловлювати свої претензії на партійний «престол».
Так, наприклад В.Ковальчук навіть розпочав перемовини з іншими лідерами опозиції з метою визначити чи підтримають вони його у разі зміщення В.Кличка, який, до того ж, все більше демонструє непоступливість у питаннях спільних опозиційних проектів.
Як кажуть наближені до штабу «УДАРа» політики, В.Ковальчук вже давно закидав «пробні вудки», однак ситуація не давала приводів для реальних дій. На відміну від сьогодення.

Автор - Катерина Журавльова, “Аргумент”
Ресурс - http://www.argumentum.info/post/68951110947
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.