«Київському форуму» надійшов привіт з “космосу"

04 грудня 2013, 16:06
Власник сторінки
тележурналіст, лідер громадської організації "Київський форум"
0
358
«Київському форуму» надійшов привіт з “космосу

У Києві знову з’явився привид екс-мера Леоніда Черновецького.

Сьогодні на електронну адресу «Київського форуму» info@kiev-forum.org надійшов лист із позначкою «От Черновецкого Л.М.» та його підписом (хоча, графологічної експертизи редакція не проводила). У ньому колишній міський голова скаржиться на статтю «Ритуальний бізнес у столиці – дешевше жити!», опубліковану на нашому сайті 16 листопада 2010 року та відеозапис однойменної телепрограми (http://kiev-forum.org/2010-11-16-ritual/).

На думку автора листа, «Київський форум», цією програмою заплямував чесне імя колишнього градоначальника.

«Київський форум» тішиться із того факту, що у пана Черновецького стає наснаги перечитувати статті трирічної давнини на нашому Інтернет-ресурсі. Переконані, це справжнє визнання популярності сайту і актуальності наших журналістських розслідувань. Особливо враховуючи, що Леонід Михайлович відійшов від великої політики, приємно усвідомлювати: екс-мера продовжують бентежити наслідки його управління Києвом, які, відверто кажучи, залишають бажати кращого.

Також показово, що претензії до «Київського форуму» надійшли саме напередодні рестарту телепередачі на телеканалі ZIK. Будемо намагатися тримати марку і всі наступні програми і сюжети, які стартують з 10 грудня, робити не менш гострими і злободенними, ніж той, що так обурив Леоніда Михайловича.

Якщо лист дійсно належить «перу» Леоніда Черновецького, ми були б раді для початку дізнатися його місце перебування і з’ясувати, чи не страшно йому буде особисто з’явитися до українського суду, адже спростовувати свій матеріал ми не збираємося. Кияни також напевно будуть раді знову бачити Леоніда Михайловича і послухати пісні у його неперевершеному виконанні. Тож сподіваємося на особисте спілкування із колишнім мером та повідомлятимемо про розгортання подій і «листи щастя» із космосу, якщо і надалі отримуватимемо «епістолярні шедеври» Черновецького або інших невдоволених «шанувальників» «Київського форуму».

Текст листа з космосу читайте на сайті www.kiev-forum.org


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.