Керівник профспілок заявив про насильство опозиції

03 грудня 2013, 21:54
Власник сторінки
0
166

Група бойовиків у куртках партії «Свободи» і «Батьківщини» виламали двері в Будинку профспілок і захопили приміщення

Голова профспілок України Юрій Кулик висловив категоричне незадоволення та стурбованість насильницькими діями представників опозиції під час захоплення та перебування у Будинку профспілок.



Як відомо, група бойовиків у куртках партії «Свободи» і «Батьківщини» виламали двері в Будинку профспілок і захопили приміщення. Потім вони зірвали камери спостереження. Намагання охорони перешкодити їх незаконним діям були сприйняті молодиками крайнє агресивно, у зв’язку з чим останні почали нецензурно висловлюватись та бити охорону.
Згодом, представники опозиції, погрожуючи працівникам профспілок, вигнали їх з своїх робочих місць та фактично блокували діяльність ФПУ. Не уникнув погроз та насильства Голова ФПУ Юрій Кулик.


Мітингуючі «варвари», погрожуючи змусили його до написання та оприлюднення заяви про добровільну передачу опозиції частину приміщень федерації. В даний час, будинок вже потребує капітального ремонту та прибирання оскільки перетворився на притулок для «бомжів», які знайшли для себе теплий притулок. Дивлячись на всі безглузді дії опозиції проходиш до висновку, що їх подальший шлях вже постійно пов'язаний з порушенням Законів України. Про яку демократію та Європу може йти мова ?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.