Дружині Кличка поезія боксера не до вподоби

03 грудня 2013, 18:04
Власник сторінки
0
123

Дружині Кличка поезія боксера не до вподоби

Нещодавно широкому загалу стала доступна любовна лірика поета Кличка, яка, нажаль, адресована зовсім не його дружині. Завдяки хакерам з угруповання Anonymous Ukraine, останнім вдалося зламати пошту відомого українського опозиціонера. Наразі, Віталій Володимирович постав перед українцями в новому амплуа героя-коханця. Недарма кажуть, що талановита особистість талановита в усьому, в даному випадку і в спорті, і в бізнесі, і в політиці, і в коханні. Судячи з п’ятирічного листування, що ілюстровано відвертими фото, на яких політик позує в обнімку з різними дівчатами модельної зовнішності, народний обранець вже не перший рік коротає свій вільний час в компанії муз кохання. На знімках Кличко зі своїми супутницями сфотографований на фоні хмарочосів, статуї Свободи в Нью-Йорку, під час польоту на гелікоптері і під час стрибання з парашутом, катання на яхті і гідроциклі. Кличко, розуміючи, що мало хто з представників слабкої статі зможе перед ним встояти, навіть не парився, підшуковуючи оригінальні поетичні рими, використовуючи численні афоризми з книги «Тисяча афоризмів на кожен день».
Турботи з організації побачень герой-коханець делегував своїм секретаркам Наталці та Анжелці, які замість того, щоб відповідати на дзвінки займалися амурними справами патрона. Переглядаючи ці фото, розумієш, що такі знімки зберігають від усіх і в першу чергу - від дружини. Щоб підтримувати контакти герой-коханець використовує головне правило: багато фото і максимум адресатів в розсилці, до якої потрапляє і дружина Миха (так ласкаво називає чи називав її Кличко). Правда, якщо в листах іншим адресатам Віталій використовує наявний та не наявний поетичний талант, то дружині діставався лише сухий опис фотографій.
Нова грань поетичного таланту героя-коханця поставила під загрозу його майже двадцятирічний шлюб з екс-моделлю Налією Єгоровою, з якою вони виховують трьох дітей. В оточенні Кличків кажуть, що вони хотіли розлучитися ще 2009-го, але тоді покійний батько Віталія наполіг, щоб сім’я збереглась, бо такої як Наталя, він більше ніде не знайде, адже заради нього вона покинула власну кар’єру. Не кожна модель народить трьох дітей і стане домогосподаркою. Також подейкують, що Віталій боїться, що розлучення нашкодить перед виборами його іміджу «талановитої в усьому» особистості.
Наразі правда про численних коханок Галю/Аллу/Аню/Зоряну та позашлюбного сина, якого Кличко не визнає та не бажає допомагати, вщент спотворила позитивний образ спортсмена, політика і просто порядної людини, який роками створювався політтехнологами Кличка, приховуючи його дійсну сутність, повну пороків, страхів та слабкостей. Навіщо Україні такий Президент, який не може навіть розібратися в своїх амурних справах? Чесно кажучи, в кар’єрі любого європейського політика це був би так званий «happy end». 

Автор - Надійка Фрідман, “Європейський репортер”
Ресурс - http://eu-reporter.org/post/68854820660
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.