Перебільшуєте пане, або чому вони далекі від народу

03 грудня 2013, 10:05
Власник сторінки
0
186
Перебільшуєте пане, або чому вони далекі від народу

Гаслом справжньої революції повинна бути вимога...

Ульянову-Леніну належить вислів: «Узок круг этих революционеров. Страшно далеки они от народа. Но дело их не пропало. Декабристы разбудили Герцена. Герцен начал революционную агитацию».

Абсолютно точною буде така ж характеристика учасників Євромайданів і Всенародного Віче.

Не погоджуєтесь? А з твердженням влади про те, що «в країні все спокійно» теж не погоджуєтесь?

Тоді Ви сліпі, мов новонароджені кошенята! І Антимайдани теж не помітили?

Мені жаль Вас, панове опозиціонери і примкнуті до них. Через Вашу обмеженість. Через самовпевненість. Через Вашу пихатість.

Яка Революція, пане Луценко? Порив молоді до євроінтеграції Ви сприйняли за Революцію? А де Ваша соціологія? А що каже про все це більшість народу?

Дійсно, Дж. Буш правий, коли зазначив у своїй доповіді про появу після 2-ї Світової Війни сотні демократичних держав, котрі народились всередині старих буржуазних держав. Тобто, відбувалось щорічно по 2-3 буржуазно-демократичні революції. Помаранчева – тільки одна із них. Та й то незавершена.

Тобто, рано чи пізно буржуазно-демократична революція у нашій країні почне другий (можливо і не останній) свій етап. Але події останніх днів поки що не стали продовженням тієї Революції. Головне – немає гасла її. Тому й немає масової підтримки трудящими, дрібними і середніми підприємцями.

Якби таке сталося, то уряд вже вчора добровільно пішов би у відставку, а президент не планував відрядження до Китаю.

Ось патетично профспілковий лідер проголошує, що «ПРОФСПІЛКИ УКРАЇНИ ПРИЄДНАЛИСЯ ДО ЗАГАЛЬНОНАЦІОНАЛЬНОГО СТРАЙКУ». Нижче посилання:

«Єдиним можливим варіантом усунення зрадників від керування державою є безстрокова акція непокори - всеукраїнський страйк. Петр Петриченко, Председатель Общественной Палаты Украины, генеральный секретарь Национальной конфедерации профсоюзов Украины».

Якщо до страйку приєдналися деякі мало чисельні профспілки, то це далеко не загальнонаціональний страйк. Якби так сталося, про це сказали б ЗМІ, Інтернет.

Гаслом справжньої революції повинна бути вимога відсторонення від влади олігархів і їх кількасот тисячних союзників із симбіозно-паразитичної бюрократичної (владно-посередницької, бізнесово-бюрократичної) буржуазії, звільнення від ярма у вигляді непрямого податку у 10-30%, котрий сплачує все населення на користь чи у кишеню вказаним прошаркам буржуазії.

Але все це фантазії. За декілька років публікацій про наведену вище експлуатацію ні один читач не спростував, і навіть не спробував спростувати існування симбіозно-паразитичної бюрократичної (владно-посередницької, бізнесово-бюрократичної) буржуазії та її оброку у 10-30%, чи націнки на всі товари та послуги.

І Ви думаєте про вказане знає хоча би один із лідерів опозиції? Думаю, навіть і ближнє оточення їх нічого не знає про ці висновки.

Немає причин зубожіння (крім олігархів, звичайно, що є неповною правдою). Тому немає мети протестів. Звідсіля – відсутні дієві гасла протестуючих.

Невже тільки безпартійні читають ці строки? А якщо і опозиційно партійні, то чому вони не озброюють названою вище абсолютною зброєю протестантів (згадалось фантастичне оповідання Роберта Шеклі «Абсолютна зброя»)? Вказана абсолютна зброя здатна підняти більшість трудового люду, включаючи підприємців.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.