Революція на майдані 01.12.2013р. Ексклюзивне відео прямо з виру подій.

03 грудня 2013, 07:25
Власник сторінки
0
196
Революція на майдані 01.12.2013р. Ексклюзивне відео прямо з виру подій.

Відвойовування Майдану.

 Сьогодні як і обіцяв, ми поїхали на Майдан Незалежності. 
Прибули дуже вчасно, практично відразу почався штурм або, як кому може краще -відвоювання Майдану. Інша частина відео, це події на вулиці Банковій. 
  Був вражений діями провокаторів. Іноді, спадало на думку, що молодики в масках або зомбовані, або їх випустили із психіатричної  клініки.  Коротше, вкрай радикально налаштовані молодики в масках кидали як розібрану бруківку, так і бутилки із запалювальною сумішшю, флаєра, і навіть шумові гранати.  В обороні стояли, нажаль, звичайні хлопці років 19-ти - внутрішні війська. Їм дісталось саме більше . Це ж їхнє керівництво виставило їх навіть без захисних щитів. Щити почали видавати тільки після двух годин штурму, коли значна частина цих хлопців була вже побита бруківкою, камінням та контужена шумовими гранатами. "Беркут" також не залишився осторонь - від шумових гранат у мене досі гуде в ушах, а язик дерев'яний від сльозогінного газу. Доречі, в супереч будь-якому здоровому глузду, міліція також кидала  шумові і сльозогінні гранати, а коли ті закічились, в хід пішло те ж саме каміння, але на цей раз воно летіло в бік мітингувальників.  І хоча я стояв на підвіконні будинку, попали прямо в ногу. (Добре що не в камеру smile ) 
   В кінці-кінців провокатори зробили свою справу - в бій пішов "Беркут" . Молотили всіх без розбору, в тому числі журналістів. Проте, саме навпроти мене, затримали одного із радикалів та, нібито, вилучили в нього пістолет "Макарова". (має бути на відео). 
    Дісталось і Порошенку... коротше все у відео. 
   Такого по телевізору не покажуть ніколи...  Назад я виходив вже через саму адміністрацію Президента, оскільки радикали знову пішли у наступ і почали відтісняти "Беркут"... знову полетіло каміння, і ми знову опинились на лінії вогню, але  вже обстріл йшов зі сторони мітингувальників. Прийшлось відступати повз ряди міліції в бік Адміністрації Арезидента. Саме біля Адміністрації я побачив масштаби поранених бійців внутрішніх військ. Близько 15-чоловік були в непритомному стані і це при тому, що швидкі їх постійно вивизили... Ми спокійно пройшли все подвір'я, ніхто з міліціонерів нас не тронув... На ценральному вході було взагалі спокійно - провокаторів не було, люди мирно мітингували. 
  Стосовно дій провокаторів, не знаю чому, але в мене склалось враження, що молодики в масках були близькі до тієї ж влади. Але це моє суб'єктивне враження, можу і помилятись...
    Заберіть дітей від компьютера, можливо будуть матюки, але коли біля тебе зриваєтюся шумові гранати, приправліні добрячою дозою сльозогінного газу, стриматись дуже тяжко...


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.