Звернення до лідерів опозиції

02 грудня 2013, 11:41
Власник сторінки
0
136

Цілі революції повинні мати як політичний, так і економічний аспекти

Якшо з політичними цілями все зрозуміло, це все досить буденно, приведення до влади нової команди, підписання асоціації і  крапка. Я тільки за. Я за те, щоб Україна пишалася своїм Президентом, людям зрозумілими були всі заходи Уряду, прозорою була фінансова політика держави, не "дерибанився" слугами держави бюджет України. Тому поруч з політичними цілями, вважаю за необхідне висунення економічних  та соціальних пешочергових цілей, які стосуються найбільш незахищеної частини населення. 
Перше - працевлаштування тільки за трудовою книжкою.
Друге -  виведення з тіні оплати  за працю, без її обмеження.
Третє - компенсація, у разі скорочення робочого місця працівнику в розмірі шестимісячної платні.
Четверте - гарантування студентам, які навчаються за державні кошти, першого робочого місця...
Я розумію, що подібні вимоги є незручними, як для тих, хто сьогодні на банковій, так і для ряду тих, хто збирається їх змінити. 
Тепер щодо люстрації, вона повинна стосуватись сьогодні перш за все державних функціонерів, які викори- стовують службове становище для власного збагачення. Шляхи різні, від звичайних взяток, починаючи від прикордонників, митників, державних службовців, і закінчуючи головними державними функціонерами, які наживалися на державних закупівлях, перекачуючи державні кошти через власні  фірми, відкриті на своїх дружин, родичів, отримуючи "відкати". Сьогодні, на жаль, в багатьох випадках, виділення державних коштів повязане з  конкуренцією, кошти отримує той (регіон, підприємство, фірма) - хто дасть більший відкат. 
Шановні Клічко, Луценко, Порошенко, Тягнибок і Яценюк, я вірю, що ви готові взяти на себе відповідальність за здіЙснення кроків по наведенню в країні елементарного порядку, у Вас вистачить глузду не чубитись за булаву, на жаль, досягненя порозуміння є великою проблемою нашої нації, а це вигідно всім - крім українців.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.