Дурна, Україно!

01 грудня 2013, 14:26
Власник сторінки
0
124

Ти дала себе надурити, загнати в кут, залякати, зв"язати по рукам і ногам. Ти дала собою маніпулювати, ти довірилась як дитя і тепер втрачаєш все.

Ти дала себе надурити, загнати в кут, залякати, зв"язати по рукам і ногам. Ти дала собою маніпулювати, ти довірилась як дитя і тепер втрачаєш все. Ти не маєш жодних легітимних методів виплутатись із цієї ситуації. Жодних. Ворухнешся - і провокатори спустять на тебе твоїх же синів в пагонах. Ти безсила. Ти можеш лиш ходити по вулицях та мерзнути ночами на граніті, випрошуючи увагу Заходу.

Я вот що тобі скажу. Тобі слід відібрати владу у цих продажних шкур. Чому? Тому що вони дійсно всі однакові. Опозиція-влада. Все то чуш. Всі рвуться до  корита, щоби наїстися там досхочу. А про тебе подумають лише тоді, коли будуть знімати новий передвиборний ролік. І всьо. Вони всі вміють гарно говорити на камеру, пускати сльозу та трусити кулачками, лаятися та обмазувати одне одного лайном. Та ти вже знаєш, що то просто театр, просто чергова спроба тебе надурити та дібратися до м"якенького крісельця.

Так, тобі слід нарешті відібрати в них владу. В усіх без винятку. Тобі слід взяти її до своїх рук та нести за то всьо повну відповідальність. Вони не здатні втриматися від розкрадання, маніпуляцій та брехні. Представництво (обранці депутати/президенти) агонізує. Прийшов час прямої демократії. 
В тебе є Інтернет. В тебе є голова на плечах. Ти освічений/-а.

Ти мусиш створити та впровадити систему електронної державності. Де саме ти пишеш та контролюєш виконання законів, бюджетування, міжнародні зв"язи, податки, кредити... Все відкрито. Ніяких таємних переговорів та секретної фігні. Не віддавай цю владу більше нікому - жодним білим та пухнастим. ВСЮ ДЕРЖАВНІСТЬ В ІНТЕРНЕТ. ГЕТЬ ПРЕДСТАВНИЦТВО.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.