В той час коли ми йдем в Європу, нас швидко тягнуть в азіопу

29 листопада 2013, 13:50
Власник сторінки
0
122

Протест проти "беспредела" в Харкові

В той час коли ми йдем в Європу, коли частина людей без страху вийшла на майдани відстоювати свої погляди, бажаючи кращого майбутнього для своїх дітей і для себе, в той час коли влада нам щось розповідає, що потрібно будувати Європу тут, в нас на Україні, що курс не змінний і ми демократична країна, в славетному місті Харкові, завтра намічається мітинг на підтримку дій нашого президента. Все б нічого. Люди мають право підтримувати кого вони бажають за потрібне. Але зовсім інша справа, коли людей заганяють на мітинги. Мені зателефонував мій знайомий, який працює в Харківському обліково-економічному технікумі-інтернаті імені Ф.Г. Ананченка і повідомив, що директор, Галкіна Ольга Андріївна, заставляє всих викладачів і персонал технікуму, під загрозою звільнення, прийняти участь в провладному мітингу. Я повністю підтримую нашу владу в тому, що вона хоче побудувати демократичне суспільство в нашій країні і пропоную розпочати з того, що б влада перестала нас, простих людей, як баранів виганяти на мітинги. Шановні, представники Харківської влади, вам не соромно? Ви що вже не можете зібрати мітинг без грошей і погроз навіть в місті де офіційно вас підтримує більшість громадян? Але я чомусь не здивований цьому... Що мене тішить, так це те, що люди не хочуть бути бидлом. Так, вони бояться втратити роботу, і тому просять своїх знайомих написати в газети, а не пишуть самі. Але вони вже не йдуть як телята туди, куди їх погонять пастухи. Вони чинять супротив цьому шабашу і не словом, як деякі, а ділом, починають будувати демократичну країну вже зараз, в себе дома — на Україні!


p.s.

Я хочу закликати всих людей, які зіткнулися з подібними речами в себе на роботі, навчанні написати про це також. Люди, не мовчіть. Будьте людьми, а не біомассою!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.