Про що не сказав Батько всіх українців ? (Алаверди)

27 листопада 2013, 14:57
Власник сторінки
Адвокат, член Ради Адвокатів міста Києва
0
165

Ні! Я не про Лазаря Кагановича , а про Віктора Януковича.

Це він в своєму телевізійному виступі заявив, що як батько не може залишити сім`ю без хліба, так він не може залишити нас напризволяще з тими проблемами , які можуть виникнути … Але ж виникає логічне питання Віктору Федоровичу :  «Де ж ви були коли парафували угоду про асоціацію з ЄС 30  березня 2012 року ?»

Чи нам тоді краще жилося чи  закриття нерентабельних підприємств не є невід`ємним атрибутом ринкової  економіки ? І  саме європейські інвестиції мали б оздоровити та модернізувати промислове виробництво,  за яке ви так піклуєтесь Віктор Федорович.

Натомість народ , який вийшов на євромайдани України переймається не лише промисловим виробництвом.  Молодь переймається тим ,  де вона буде працювати після закінчення вишів? Мешканців Києва хвилює, коли в Києві відбудуться вибори мера та Київради? Пересічних громадян хвилює , коли суди почнуть приймати законні рішення і припиниться прокурорський «беспредел» ? Пенсіонерів хвилює, які пенсії вони будуть отримувати завтра і чи будуть взагалі їх отримувати ?

Є ще багато інших питань, на які,  Ви пане Президент , так і не дали відповідь своєму народу.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.