Чиї гроші відпрацьовує Блаженнійший Святослав!

27 листопада 2013, 13:52
Власник сторінки
0
21

Відразу постає питання, а чи дійсно Святослав Шевчук є главою УГКЦ?

 Самий зайнятий із Глав українських церков мабуть Святослав Шевчук. До нього майже не реально потрапити на прийом. Постійно знаходяться якісь перепони, здебільшого пов’язані з його відсутністю на території України. Вирішити питання в церкві у зв’язку з цим, фактично не можливо. От і цього разу звернувшись до його секретаря отримав відповідь про знаходження блаженнійшого у справах в Римі.

Відразу постає питання, а чи дійсно Святослав Шевчук є главою УГКЦ, а не лідером іншої іноземної релігійної структури, що так часто знаходиться в закордонних відрядженнях. Не даремно близьке оточення Шевчука неодноразово зауважувало на тому, що він неофіційно отримує т.зв. «заробітну плату» у Ватикані, Німеччині та США, яку в подальшому відпрацьовує реалізовуючи їх проекти на території України. Але кожна думаюча людина має знати, які з них потрібно виконувати, а які варто залишити без уваги. Так і цього разу, перебуваючи в Римі та виконуючи чергове замовлення своїх іноземних патронів, пан Шевчук надсилає звернення від УГКЦ, при цьому не питаючи духовенство, в підтримку мітингуючих на т.зв. «євромайдані» в Києві.

А чи задумувався наш отець до яких наслідків може призвести таке звернення і чи слід, без того збуджений натовп, налаштовувати на нові погроми, захоплення споруд, побиття та інші порушення громадського порядку, що по великому рахунку тільки віддаляє нас від Європейського союзу та дискредитує нашу країну на світовій арені.

Зрозуміло, що Главі УГКЦ набридло ділити резиденцію з святійшим Любомиром Гузаром в Княжичах і він ой як прагне збудувати власну на кошти своїх іноземних меценатів, але потрібно завжди зважувати якою ціною для церкви та населення нашої держави вони даються і чи варто взагалі їх брати щоб надалі не потрапити в іноземну залежність.

 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.