Мітинг 24 лист. 2013 - найбільший в історії України та СНГ

27 листопада 2013, 07:10
Власник сторінки
юристка
0
186
Мітинг 24 лист. 2013 - найбільший в історії України та СНГ

Я мала можливість оцінити.

Мітинг 24 листопада 2013 року в Києві - найбільша по кількості учасників не лише в історії України, але і, я впевнена, в історії всього пострадянського простору. 
Я мала можливість оцінити. Витяг з мого поста: "1. Найбільше здивування. Кількість людей. Ми стояли прямо біля беркута з європлакатом біля пам’ятника Леніну. Ніяк не менше 30 хвилин, а реально і всі 40 по обидва боки бульвару Шевченка ішли величезні натовпи народу. 40 хвилин по 2 вулицях – це ніяк не менше 200 тисяч. Це було так довго, що я сказала напарнику: «Ущипни мене, я не вірю своїм очам. Я не вірю, що взагалі може в природі існувати такий величезний мітинг». У нього було те ж враження. Ми навіть потім з ним обговорювали, що по кількості людей цей мітинг може сперечатися за місце в Книзі рекордів Гінеса."

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.