МАЙДАН. Вечірній дайдЖЖест

26 листопада 2013, 20:46
Власник сторінки
Цар, ватажок народів
0
427

ВІД ГРУЗІЇ - МАЙДАНУ Наші українські брати і сестри! Український і грузинський народи пов'язані узами багатовікової дружби.


26 листопада 2013, 22:10

МАЙДАН. Вечірній дайдЖЖест

ВІД ГРУЗІЇ - МАЙДАНУ

Наші українські брати і сестри!
Український і грузинський народи пов'язані узами багатовікової дружби. Протягом останніх десятиліть ми завжди відчували дружню підтримку України і конкретну допомогу в скрутну для нашого народу хвилину, за що висловлюємо щиру подяку.
Сьогодні настає той момент, коли грузинський народ висловлює солідарність братському українському народу і сподівається, що дії недругів не чинитимуть вплив на шлях розвитку та історичне призначення України.
Сподіваємося , що народ України з гідністю витримає всі труднощі і досягне історичної мети - приєднається до європейської спільноти, підписавши Угоду про асоціацію з ЄС.

http://olegpanfilov2.livejournal.com/2873756.html

ЛИТВА

Голова литовського парламенту виступила на Євромайдані в Києві
http://nato-tak.livejournal.com/3409654.html

Події в Україні лякають Кремль і надихають вірменів та грузинів
http://po-nashomu.livejournal.com/139854.html

Вівторок відзначився тим, що на євромайдан вирішили вийти студенти.


http://nato-tak.livejournal.com/3408485.html

Молоді донеччани у соцмережах звернулися до протестуючих львівських студентів 
http://vova-comment.livejournal.com/104259.html

Неослабними ddos атаками кілька проопозиційних веб-ресурсів знищено, взламано персональні поштові скриньки та сторінки у fb одразу кількох провідних політиків – Віталія Кличка, Віталія Ковальчука, Марини Сороки, блог на УП Юрія Луценка. Більше того, зі зламаних сторінок почали поширюватися фейкові заяви та новини...

Кожен активний користувач fb сьогодні відчуває себе під прицілом. Це вже не забавки. Це справжня війна на інформаційне знищення.

Розрахунок тут робиться на те, що організатори цих атак справедливо побоюються того, що соцмережі та інтернет відіграють важливу соціальну та технологічну функцію, як це сталося під час The Arab Spring. Медіа та експертна спільнота має негайно прийняти цей виклик, адже організатори цієї війни складати зброю наміру не мають.

http://nato-tak.livejournal.com/3408302.html

Люди пішли на Євромайдан не за політиками і не за гаслами, - вважають митці
ЗМІ констатують, що підтримати борців за європейське майбутнє України на центральну площу Києва вийшли відомі культурні та громадські діячі.

«На Євромайдан потяглася еліта… - говорить журналіст видання ПіК. - І не тільки Руслана Лижичко, якій уже можна й дорікнути, що вдруге наступає на одні й ті ж граблі. Не тільки Вакарчук, який у «лігві ворога» – під час виступу в Москві заспівав «Вставай, Україно!». На Євромайдан пішли художники, зокрема Тіберій Сільваші, Ілля Ісупов, Олексій Сай, Олекса Манн, Іван Семесюк, а також письменники Ірен Роздобудько, Андрій Кокотюха, Володимир Харченко. Очолили цей хіт-парад найвідоміші та найдорожчі художники України Олександр Ройтбурд і Матвій Вайсберг».
http://novosti-o.livejournal.com/173081.html

Підмога. Сотні кримських татар їдуть на #Євромайдан

http://texty-ua.livejournal.com/652436.html

Тернопільска обласна рада вимагає відправити Азарова у відставку
http://nato-tak.livejournal.com/3404389.html
За відставку Азарова у Луцьку голосували навіть регіонали
http://nato-tak.livejournal.com/3403909.html
там же - Хмельницьк
http://nato-tak.livejournal.com/3404034.html
Львівська облрада вимагає асоціації з ЄС та відставки Азарова
http://nato-tak.livejournal.com/3404770.html
Івано-Франківськ
http://nato-tak.livejournal.com/3405776.html\

Євромайдан у Львові. Вівторок 26.11.2013.


http://beautifullady22.livejournal.com/355304.html

Аресты в Одессе
http://korrespondent.net/ukraine/politics/3271878-lyder-odesskoho-evromaidana-arestovan-na-piat-sutok

Сьогодні, як і вчора, в Черкасах на 18.00, на Театральній площі збирають #євромайдан.
Також сьогодні в місті заборонили мирні масові зібрання.
І з того приводу у "черкаському сегменті" fb вже починають дописувати
про то, шо міліція готується і буде розганяти людей, про то, шо треба їм протистояти. Тобто на вечір [здається] плануються сутички. Дехто відверто називає те війною. І вже наперед звинувачує міліціянтів, що вони виконують наказ, а не стоять з народом (зі своїми друзями і сусідами).
http://3axapko.livejournal.com/73596.html

Суд арестовал задержанных ранее за стычки возле Кабмина активистов

Один из судов Киева избрал меру пресечения в виде ареста двум активистам Свободы, задержанным в понедельник вечером, в рамках расследования уголовного производства по событиям, произошедшим в воскресенье возле здания Кабинета министров.

http://zakir-zakirov.livejournal.com/236035.html

Россияне о происходящем в Украине
На отношении к происходящему в Украине можно проверять адекватность граждан России.
http://ruda-pani.livejournal.com/641079.html

Я завидую украинцам. То есть я не завидую им в каком то экономическом или бытовом плане, нет. Я завидую им, потому что у них все еще сохранилась интрига. Их парламент живой, каким и должен быть. Не без перегибов конечно, но живой, спорящий, дерущийся черт подери. Парламент действительно представляет народ и ведет себя как этот самый народ.
Можно быть сколь угодно сторонником евроинтеграции или желать Российские танки на майдане и потрясать кулаком под водочку приговаривая "отключим сукам газ", но то что сейчас происходит - это нормальный путь развития государства, через который просто нужно пройти чтобы научиться находить компромиссы, научиться слышать и удовлетворять запросы общества, которые в (на) Украине однозначно есть.
Ну и если еще проводить параллели с кинофильмами, то как уже упоминалось - посмотрев тупую американскую комедию новостей из России - и переключившись на новости с Украины понимаешь что смотришь какой то высококлассный сериал, в котором финал сезона еще не написан сценаристами, но уже известно что рейтинги соберут у экранов миллионы.
http://sincere-talk.livejournal.com/3661.html

У евромайдана начавшегося так неожиданно и так правильно, конечно, мало шансов прогнуть власть до Вильнюсского саммита. Но они есть. А еще есть опасности. Печальный опыт РФ позволяет выделить две основные:
1) подпустить к себе на пушечный выстрел "лидеров оппозиции" (позволить им превратить евромайдан в ухудшенную копию Майдана-1);
2) дать себя запугать (в РФ это Путину легко удалось).
Плюс Генерал Зима.
Плюс элементарно может не хватить пороха, и протест выдохнется.
И еще. Надо забыть про арифметику. Это не голосование. Неважно сколько в Украине идиотов, обалваненых российским телевизором. Неважно сколько недоумков не понимает, что поставлено на карту. Важно, чтобы все, кто понимает, вышли. Этого хватит.

http://golishev.livejournal.com/2321648.html

Чому українці прагнуть до ЄС. Простий приклад.
А знаєте, чому я точно хочу, щоб Україна була в ЄС? Тому що наша акція в Любліні вчора була незаконною. До нас прийшли поліцейські і спокійно поговорили зі мною, як з організатором. Попросили паспорт і контактні дані. На моє звичне питання: "Чи я отримаю штраф?", пан поліцейський щиро здивувався, адже за його словами ми користуємося своїм правом на мирні збори, хоча й не виконали формальних вимог польських законів.
Щойно мені телефонував комісар з місцевої поліції і вибачаючись за те, що турбує мене, поцікавився, чи не плануємо ми найближчим часом інших акцій, бо якщо плануємо, то треба про це повідомити, бо вони хвилюються, що без повідомлення не зможуть запевнити нам належну охорону і безпеку.
Після побажання успіху в нашій справі, ще раз вибачився і побажав гарного вечора. Поліція служить людям, навіть не власному народові, а робить це щиро і професійно.
А тим часом в Україні на цілком законних акціях людей б"ють, нищать майно і потім везуть на судилища, де справедливістю навіть не пахне.
Правоохоронні органи - це кровеносна система держави. У нашої - четверта стадія раку крові…
(с)Iryna Ivankiv
http://forko.livejournal.com/187822.html

ЕС готов предоставить Украине помощь до 1 миллиарда евро в год
http://andreistp.livejournal.com/1668363.html




Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.