Ответ для Мак-Артура

26 листопада 2013, 08:48
Власник сторінки
0
813

Юстас-Алексу

Mac -artur  Не читайте наніч російських газет (с)
Скажу одне. Ніхто в Європі не збираєцця вас загнати в рабство і змусити працювати на плантації. По одній простій причині - з вас, як і з нас, за великим рахунком Європі нічого взяти окрім аналізів. І геморою на свою ж.... З таким рівнем продуктивності праці як у нас "рабська експлуатація українців злобним ЄС задля власної наживи" може викликати в європейця лише щирий регіт. Якби європейці не були такі толерантні і політкоректні.
Європейці не великі любителі просто так дарувати рибу - вони віддають перевагу дарувати вудки...

Проте рибу в цьому світі ніхто особливо не любить дарувати. Навіть Росія. Хоча Росія і вудки особливо дарувати не любить. Вона більш віддає перевагу відібрати у вас і рибку і саму вудку. А самих вас загнати на свої плантації. Бо працюють вони там іще гірше за нас тут.

Януковичу ніхто в Вільнюсі бабки на вибори 2015 не дасть. І не пообіцяє там закрити для нього очі на фальсифікації на цих виборах, вже не кажучи про допомогу в їх фальсифікації. Скоріш за все в перші кілька років нічого для вас взагалі нічого не зміницця. 
Окрім того що з часом стане трошки легше вести бізнес. Трошки поменшає біля вас корупції. Трошки вільніше станете їздити за кордон. Трошки спокійніше за майбутнє своє і своїх дітей станете себе почувати... І все. Більше нічого.
чысыс

Пожаловаться
26.11.2013, 01:32

========================================

В том то и проблема, что сразу ничего не изменится.
А если все к хорошему начнет изменяться понемножку, то люди будут думать, что все так и должно быть. И договор с ЕС здесь не при чем.
А вот подорожание коммуналки и топлива случится сразу. Проблемы с работой тоже долго не заставят себя ждать.
А наши люди этого не любят. И ПР снова заведет волынку про дружбу с Рассеей. И все снова пойдет по кругу.
Так что у нас повсюду клин.
И если все же, я надеюсь, ассоциацию подпишут. То большая часть нынешних стоянцев "за ЕС", через пару лет будут проклинать и ЕС и все что связано с нынешними событиями.
Так уже было, так будет и так есть.
"И это пройдет" (с)
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.