Акція «АлкоУДАР» або як Кличко споює молодь

26 листопада 2013, 06:28
Власник сторінки
0
114

Акція «АлкоУДАР» або як Кличко споює молодь

Сьогодні біля головного офісу фактично провідної опозиційної політичної сили зібралось понад п’ять тисяч осіб.

Що ж трапилось, невже прихильники політсили організували мітинг у підтримку Кличко чи черговий «ударівський євромайдан»? Ні. Виявляється ситуація зворотня: члени партії прийшли висловити своє обурення та протест проти дій центрального штабу та обласних осередків «УДАРу».

Виявляється номенклатурні представники партії до цих пір не розрахувались перед своїми членами та прихильниками, які приймали участь у парламентській виборчій кампанії минулого року.

Найцікавіше, що кошти в регіони пішли, але до людей не дійшли. Про це в штабі партії, зважаючи на постійні відповідні звернення та акції протесту, знають. Однак, реакція відсутня.

Подейкують, що всі партійні пристойні посади в політсилі «продаються» і через це «патрони» прикривають за відповідну винагороду своїх підшефних.

А як ще можна пояснити відсутність реагування напередодні президентської виборчої кампанії. Навіть, коли це стосується регіонів, де сьогодні відбуваються активні політичні перипетії, зокрема, Черкащини, де є два «проблемних округи».

Чи якщо від «УДАРу» немає реальних кандидатів, то центральне й обласне керівництво партії їх виборці вже не цікавлять. А борг в області не такий й великий: трохи більше мільйона гривень. Хіба гроші, - половина одного з багатьох авто Віталі! Але гроші всі рахують. Особливо коли керівниками в регіонах, в т.ч. на Черкащині, є досить сумнівні «юні дарування», т.зв. «ударівські політичні перспекти».  

Ось Вам, шановні панове, і шана за політичну підтримку на парламентських виборах. Так цінують в «УДАРі» своїх виборців та прихильників: мандати отримали і все.

Прикро, невже саме так розпочинають загальнодержавну політичну кар’єру. Прикро, що це роблять люди, які у спорті на весь світ тривалий час прославляли нашу державу. 


Джерело: blog.censor.net.ua

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.