Наливайченко планує йти у Президенти замість Кличка

22 листопада 2013, 06:24
Власник сторінки
0
129

Наливайченко планує йти у Президенти замість Кличка

Хто планує нокаутувати Кличка? Провокація з небезпечними для лідера “УДАРу” славнозвісними поправками цілком може зіграти на руку як владі так і його партнерам по опозиції. Ці поправки, як вважають в «УДАРі» можуть бути використані для заборони участі Віталія Кличка у виборах Президента.
Кличко пропустив удар, адже навіть не очікував, що закон з нічим непримітною назвою “Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо обліку та реєстрації платників податків”, що за своєю суттю не міг стосуватись президентських виборів може стати йому на заваді.
Відома всім аксіома: якщо не ти, то тебе. От і в «УДАРі» якщо не Кличко, то Наливайченко. Головний дипломат «УДАРу» вирішив скористатися ситуацією, задовільнити свої приховувані амбіції та аргументовано довести Кличку, що він – єдина прийнятна кандидатура, здатна замінити його на виборах Президента. Як неодноразово зазначав сам Наливайченко: «майбутнім Президентом України може і має бути нова людина».
Дипломатичний «УДАРівець» впевнений, що Кличка не пропустять, адже той не приховує, що сплачував податки в Сполучених штатах та Європі, та мав право на проживання на території Німеччини. Тому наразі помічники Наливайченка ретельно вивчають тонкощі вітчизняного та німецького законодавств з міграційних питань та розбираються зі статусом громадянина України, який виїхав на постійне місце проживання до Німеччини, щоб пояснити тому, де його «постійне місце проживання» та переконати, що він таки не має шансів балотуватись у 2015 році.
Не втрачайте пильності пане Кличку та вчіться тримати удар, оскільки на політичному ринзі грають без правил.

Спартак Сергієвич (Швеція), “Украинский диссидент”
Ресурс - http://onre.info/post/67538736738
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.