патріотизм свідомого нищення

05 січня 2011, 12:35
Власник сторінки
словоблуд
0
664

На днях в метрополітені почув розмову. Звичну розмову. Зазвичай на такі речі уваги не звертаю, а тут на, звернув. Суть діалогу між двома людьми полягала у вирішені того, хто з них більший патріот. І я замислився, куди зник патріотизм?

Вишиванка моя вся в дюрках, а нову в найближчому майбутньому купувати не збираюся, і якщо бути більш відвертим після правління Віктора Ющенка та його уявної команди немає жодного бажання. Пан Ющенко на скільки прагнув все українізувати, що вся Верховна рада, політики місцевого рівня, студенти тягали вишиванки, наче орден червоної зірки, а по суті в державі не чого не змінювалося, окрім чварів та непорозумінь між Апаратом президента та Кабміну. Я звісно погоджуюсь, що пан Ющенко політик нової генерації, та хвороба Віті вбила усе національне у самої нації, яка ніколи по суті не була національною. І пан Ющенко мав шанс зародити патріотизм та все розбилось об каміння не порозумінь. Загрався, загрався у свою власну демократію та національну ідею. Як би до вишиванки та пам’ятників, ще вдалих реформ, о ото патріотично!

Те що на разі відбувається в сучасній політиці, так звані не популярні реформи, мала втілювати помуранчьова команда, ще у 2005, маючи підтримку демократичних світових сил. Вітя злякався. Замість того аби їхати до Путінграду(Москви), домовлятися за ціни на блакитне паливо, Він вирішив боротися з млинами, як добрий лицар Дон Кіхот. Та на відміну від Дон Кіхота у Ющенка клепки менше(у першого й гадки не було сваритися з Санчо, який контролював його параною,  а Вітьок…. )! І якби, реформа пенсійна та податкова втілювалися перед кризою то нація сприйняла б це як необхідність, тож втілювати у життя реформи у 2008 Тимошенко не наважилась. І тепер ПР, розгрібає страхи політиків, що були у руля! Хоча сама ПР в жодному разі не вигадала колесо, просто працює за вказівками то з Москви то з Європи, як гуляща жінка і рибку і юшку…  На скільки вистачить сил у нації поки не відомо та Західна Україна заявляє, що після свят буде майдан!!!

Що ж стосується арештів Люценка та Тимошенко та тут ПР знову наступає на граблі беручі курс на Росію(політичні репресії) забуваючи, що українська нація знає, що таке демократія, на відміну від Російської імперії, тож, наступний президент України Тимошенко, коронована самою ПР завдяки постійним допитам…

Тут на днях, а саме на мій день народження, у Запоріжжі пам’ятнику Сталіна відрізали голову. Думаю оце подарунок!!! Для тих хто не вкурсі в жодному місті країн СРСР не має пам’ятника тирану, навіть у рідному місті!!! А в новорічну ніч монумент Сталіну був підірваний і як заявив бід час брифінгу голова обласного осередку комуністів Бабурін, реконструкції він не підлягає. Будуть робити новий вартістю від 300-400 тисяч гривень!!! Зрозуміло, що винних не знайдено та крайніми намагаються зробити ВО «Свобода»! Свобода в свою чергу, в шоці, який пам’ятник!!! І це правда, якщо дивитись правді в очі Свободівці наразі планують, майдан, революцію, війну з ПР і про Сталіна забула давно вже. У той час як про КПУ у свою чергу забули усі, окрім пенсіонерів, які скоріше не ректорат, а вимираючий вид. Тож враховуючи ті аспекти, що комуністи звикли провокувати скандали самі: розлучення Симоненка, про яке тиждень гомоніла преса, заяви Драча, будівництво пам’ятника Сталіну знову ж таки на яке відреагували не лише українські ЗМІ а й світові. А тут тиша ніхто про комуністів не гомонить, треба скандал. Тож як висновок, який не ламає логічний ланцюг – теракт, як назвав таке дійство Бабурін, влаштували комуністи, на мій погляд, власноруч.

Про міністра освіти Табачника навіть говорити не хочеться…нерви не залізні.

А про патріотизм, можна сказати одне. У цій країні усі патріоти, хто не звертає уваги на політичні баталії, а на них важко не звертати уваги, дуже важко. Ми всі патріоти, бо живимо і ходимо по землі на якій народилися, говоримо мовою якою зручно:українська чи то російська та розуміємо одне одно. Ми патріоти бо будь-де ми можемо гомоніти про політичні діяння, навіть у метрополітені!!!        

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.