Могильов, сцуко, жінки злякався, вагітної жінки злякався..

14 січня 2011, 20:39
Власник сторінки
Цар, ватажок народів
0
619

Ну хіба розум є?? Це моє враження. Далі перепост = Ольга Білозерська - Про те, як зараз у мене справи


Друзі, сьогодні у місті відбулися 3 важливі події, і ще кілька матеріалів для оприлюднення мені прислали. Але перш ніж зайнятися донесенням до вас цієї інформації, я змушена писати про те, як ідуть справи у мене. Вибачте. Сподіваюся, з вашою допомогою так буде недовго.
Сьогодні голова МВС Анатолій Могильов, виправдовуючись у Верховній Раді перед депутатами, які запитували про мене, заявив, що у мене нібито знайшли інструкції з виготовлення напалму.

Або Могильов не розуміє, що каже (навіть прізвище моє переплутав), або мені вже щось підкинули. Кажу з усією відповідальністю: ТАКИХ ІНСТРУКЦІЙ У МЕНЕ НЕ БУЛО І НЕ МОГЛО БУТИ.

Цитата з "Української правди":
Щодо обшуків у Білозерської, то міністр нагадав, що в лютому минулого року на її сайті першим з'явилося відео про те, як димовими шашками закидали магазин у Києві.
У січні цього року, коли пляшку з запальною сумішшю кинули у "житловий будинок", де знаходився офіс Партії регіонів, відео теж першим з'явилось у Білозерської, вказав Могильов.
"Закономірно з'ясувати, звідки в неї матеріали? Ні? У Кримінальному кодексі немає окремої статті щодо журналіста, а написано, що міліція має встановити всіх осіб, які можуть знати про це", - сказав Могильов.

"Ми вилучили у неї інструкції, як готувати напалм. Це ми куди зайдемо з такою демократією?", - запитав він.


Ось ця ж цитата, трохи в іншому вигляді, на "Главреді": "«На сайтах, які вилучили там у неї (у Білозерської, яку Могильов уперто називав «Білозір». - Авт.), вилучаємо – інструкція з виготовлення напалму. Це ми до чого прийдемо з такою демократією?».

Як у когось можна вилучити сайти? Маячня якась.
Одне зрозуміло: тепер з мене точно спробують зробити співучасницю підпалу регіонівського офісу. Що ж, війна так війна. Я не збираюся припиняти свою роботу, незважаючи ні на який тиск.

Крім як про мене, він ще багато чого наговорив - і про "Тризуб", і про переслідування активістів підприємницького Майдану - подивитесь за посиланням на УП.

Телефонує мені сьогодні з ВВС Богдан Цюпин, просить прокоментувати ці заяви про напалм. А я ж іще нічого не чула і вперто не хочу вірити, що Могильов таку дурницю справді сказав. Не чула, не знаю, кажу, але в мене ніяких таких інструкцій бути не могло.

Телефонувала слідчому Цуркану, питала, коли повернуть системний блок, нетбук, фотоапарат, відеокамеру і решту. Сказав, що він не технічний спеціаліст і не знає, скільки часу забере експертиза. Домовились, що я зателефоную на тому тижні.

Щодо решти: була сьогодні з адвокатом Сидором Кізіним у Верховній Раді (на жаль, вже після виступу Могильова), спілкувалися з депутатами. Обіцяли підтримку, і дехто вже серйозно допоміг. Через цю зустріч не потрапила на акцію під МВС. Зате на акцію під Адміністрацією встигла. Треба було бачити, як мене вітали абсолютно всі - друзі і просто знайомі, як підтримували, як оточили журналісти, скільки брали інтерв"ю - я навіть не могла працювати :) Так, я працюю і буду працювати - одна добра людина вже позичила мені фотоапарат, а скільки людей запропонували придбати чи позичити мені нову техніку... Дякую вам, друзі.

Дякую Вам, пане Олеже Тягнибок, що згадували сьогодні про мене на мітингу. Не встигла підійти, щоб подякувати особисто і попросити пробачення за позавчорашні дзвінки на мобільний. Це не я Вам телефонувала і трубку кидала, це з моєї мобілки навіщось менти :)

Знову дякую нардепам - Андрію Парубію, Ірині Геращенко, Олександру Третьякову, Лесі Оробець, Віктору Уколову.
Дякую "Репортерам без кордонів" та іншим колегам-журналістам.

КІЛЬКА ПОСИЛАНЬ:
«Репортери без кордонів» засуджують міліцейський рейд на квартиру Білозерської:
Англійською мовою: http://en.rsf.org/ukraine-police-search-young-blogger-s-home-14-01-2011,39308.html
Скорочений український переклад: http://www.telekritika.ua/news/2011-01-14/59178

Геращенко та Третьяков звернулися до Генпрокуратури з приводу інцидентів з Матіос та Білозерською:
http://www.telekritika.ua/news/2011-01-14/59164

Заява КНМП: Печерська міліція знову порушила закон щодо журналіста
http://sites.google.com/site/mediaprofspilka/hot-news-1/pecerskamiliciaznovuporusilazakonsodozurnalista

Профспілка "Медіафронт" засуджує обшук та вилучення техніки у журналістки Олени Білозерської:
http://mediafront.com.ua/news/zasudzhennja_obshuku_ta_viluchennja_tekhniki_u_zhurnalistki_oleni_bilozerskoji/2011-01-12-2


Наче все. Сідаю писати звіти з подій.
============
Взято тут = http://bilozerska.livejournal.com/367022.html

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.