Цікавинки з YouTube стосовно українських політиків

20 січня 2011, 02:15
Власник сторінки
Journalist
0
619

Вже досить давно у наше життя увійшли різні там інформаційні сервіси з Інтернету, проте, чи не варто замислитися, а чи потрібно нам так багато інформації один про одного?

З одного боку, здавалося б, усі нормальні люди зі своїми вадами та перевагами, однак, чи варте то все задоволення того ненажерного інформаційного голоду, до якого нас привчила ця легка доступність будь-якої інформації.

А пригорнула мою увагу до себе от яка ситуація: декілька днів тому скандально відомий журналіст та народний депутат Володимир Ар’єв, посилаючись на свого давнього приятеля з неофіційного, непарламентського життя, проте теж, народного депутата Олеся Донія, вирішив у черговий раз «піарнутися» перед іноземними гостями та дипломатами, повідомивши про існування реальної загрози його життю, а також безпеці його колезі за парламентом.

Потім утаємниченим чином на Twitter-сервісі, який нібито належить Олесю Донію, з’являється коментар останнього, у котрому він заперечує факт погроз на його адресу, «відфутболивши» збентежених такими гучними заявами журналістів та представників «свідомої громадськості» до Володимира Ар’єва, з вуст якого версія про готування замаху на їх життя все менше видається правдоподібною.

Проте, не це важливе: специфічний «піар» від Ар’єва на готуванні замаху (пригадайте вже застарілу пригоду з Наталією Вітренко) та незрозумілі коментарі з цього приводу з боку Олеся Донія, що всіма можливими способами намагається очолити хоч би якесь реальне громадське об’єднання (маються на увазі експерименти з підприємцями на ґрунті нового Податкового кодексу) наводять на думку, що відцентрові рухи всередині «Народної самооборони» та персонально Юрія Луценка починають набирати оберти.

Невиключно, що пан Ар’єв образився на свого приятеля Донія за «провал кампанії із замахом», наслідком чого стала поява на YouTube.com та ряді інших аналогічних сервісах дивного відео.

Судячи із його якості та часу появи, навряд чи у появі цього відеоролика був зацікавлений хтось, окрім колег Донія по фракції, яким він по своїй доброті душевній «насолив». Тим більше, що поширенням всіляких «фішок» на YouTube.com балувалися як раз представники «демократичних» сил. Цікаво, як вони це коментуватимуть?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.