Их логика

28 січня 2011, 19:25
Власник сторінки
феминистка
0
809

не поддается...


Сегодня на ланче в Давосе наш всенародно избранный на демократических выборах Президент, любитель и защитник сирот, проявил неординарный ум и смекалку.

"Україна сподівається отримати безвізовий режим з Євросоюзом до кінця 2011 року. Про це президент Віктор Янукович сказав, виступаючи на традиційному українському ланчі в Давосі. "Сподіваюся, що до проведення Євро-2012 безвізовий режим з Євросоюзом стане реальністю. Ми все зробимо, щоб це стало реальністю в 2011 році", - сказав Янукович."

Одна незадача. 

"Представники УЄФА попередили Україну, що вона може бути позбавлена права на проведення чемпіонату Європи 2012 року. Ультиматум був виданий після дводенного засідання виконкому УЄФА, повідомляє AP."

Ну да это ерунда. Зато у нас женщины красивые.

"Для того щоб увікнути Україну, достатньо подивитися на неї власними очима, коли почнуть квітнути каштани в Києві. І у містах українських почнуть роздягатися жінки. Побачити цю красу – це чудово", - додав Янукович."

И что Гарант имел ввиду под "увікнути Україну"?

Источник: Украинская правда

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.