Про все 3

29 січня 2011, 11:38
Власник сторінки
0
470

Дещо дивно читати думки, які в більшості своїй обертаються навколо політики і часто є синдромом чайника, що випускає пару.

Як можна всерйоз ставитися до цих ігрищ? Від вас щось залежить? Ви керуєте світом?

То для чого втягуватися в ці гнилі дискусії? Однак системі це вигідно. Бо коли у вас розпалити інтерес, тоді вас можна втягнути у ці брудні ігри. А це вже відкриває можливість для кругової поруки. Якщо ви берете участь у виборах, ви стаєте спільником системи і її злочинів. Щось говорити проти має право той, хто не грає в ці забавки.

Був Рим, Єгипет, зрештою, була Атлантида. Де вони з їх могутністю та амбіціями? Від них залишився великий Пшик.

Пройдіться по старому кладовищу і побачите на надгобках рік народження і рік смерті, а між ними риска. У масштабі вічності наше життя з його радощами і турботами, надіями і розчаруваннями – риска. То чи є сенс у тому щоб присвячувати такий короткий відрізок часу мишачій возні політиків, яким до лампочки ми з вами, бо ми не їх родичі і навіть не куми? Це є їх гра і ваш добробут і ваші долі аж ніяк не є ставкою в цій грі.

Набагато мудріше присвятити свій час для духовного розвитку і перетворитися з черв’яка у метелика. Бо Творець дає шанс кожному. Але коли ми далі будемо, як черв’яки порпатися в тому багні, яке нам нав’язують згори, то в ньому і задихнемося. І даний Богом шанс втратимо. А він тільки один. Переграти неможливо.

То чи варто так дешево себе цінувати і втрачати майбутнє? Заради політиків, фінансистів та їх шоумейкерів? Замість того, щоб полегшувати людям життя, вони його ускладнюють. Бо так запрограмовані. Тому вони майбутнього не мають. Але не обов’язково дозволяти їм програмувати себе. Ваше життя є Вашим ВЛАСНИМ життям. З майбутнім або без.

Вибирайте. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.