Закулісся мітингу під ВР проти законопроекту Про вищу освіту (+фото)

01 лютого 2011, 00:38
Власник сторінки
Журналіст
0
825

Те, що не сказали у ЗМІ.

Йдучи від Арсенальної до Верховної Ради, десь коло памятника Ватутіну почулись крики «Ганьба!». 

Добрий дядечко-охоронець коло паркану ВР не захотів мене пропускати і не дав зробити загальну фотку. Попросив акредитацію, якої у мене не було. Наявність прес-карти його не задовольнила. Ну то таке, по-цимбалам.


Під комітетами ВР стояло близько 400 чоловік. Міліція оточила всіх рядком, щоб не вилазили на дорогу, тому проткнутись в глибину було надзвичайно важко.


Нарешті діставшись середини зафотка декілька прикольних пацанчиків. Іноді грала музика – студенти танцювали, навіть слеми траплялись і людей на руках носили.



Як тільки у комітетах відкривались двері, туди одразу кидались заздалегідь підготованими папірцями.

Серед прихильників мітингуючих були також представники влади – народні депутати. Серед них впізнав Олеся Донія. Ну тобто впізнав усіх, але як звати знаю тільки пана Олеся.



Однак не все тут так райдужно!

Гірко казати, але здебільшого серед мітингуючих були або могилянці, або представники лівих сил (їх була ледь не половина).


Як виявилось пізніше, це були анархісти. (з фотки УНІАНу)


Були присутні також представники студентських профспілок, але їх було відносно небагато.

Неприємно, коли заходи подібного виду стають політично заангажованими, бо на мітингу було багато закликів до революції. Хоча потрібно віддати студентським профспілкам гідне.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: митинг,протест,критика,рецензия,Образование в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.