Українському глядачу не вистачае щорічної церемонії нагород - "Трибуна Вчёса"

01 лютого 2011, 12:59
Власник сторінки
словоблуд
0
615

Иногда кажется, что так будет всегда. Сигареты по червонцу, проезд по 2 гривны и постоянные ленты новостей. Тонны лент новостей.

Ну, посудите сами, даже на развлекательных радиостанциях, каждый час крутят новости, в интернет пространстве, как не ссылка на чернушные новости так совет как увеличить член или грудь,  ну,  а по телевидению само собой: утром в обед и вечером порция информации. Кому мало предлагают пятничные и субботние политические ток-шоу. Дожились, только вдумайтесь политические ток-шоу!!! Как по мне в Украине уже время проводить политические конкурсы, по типу «Золотой Граммофон»! Ну, представим  себе на чуть-чуть. И так вашему вниманию концепция проведения конкурса «Трибуна Вчёса»(это рабочее название, другие варианты принимаются).

И так, в роли ведущих: Ольга Герасемюк и Мыкола Вересень(или Корчинський, хотя нет Кочинський захочет тоже получить награду, за работу «Братства»).

19:00, НПУ, загорается свет, пиротехника ну и все остальные прибамбасы.  По красной дорожке, взяв за руку Вересень ведёт к микрофонам Герасимюк, которые находятся в правом углу сцены.

Слово берёт Ольга:

- Добрий вечір, шановне панство! Не дивлячись на скрутні часи, ми зібрались з вами тут у НПУ, аби відзначити гідних політиків.

Слово Миколі Вересню:

- Так, вечір добрий, це Я Микола Вересень та щорічна політична відзнака кращих «Трибуна Вчёса»! Я тобто, ми, тобто експертна комісія в склад якої ввійшли провідні спеціалісти різних галузей стежили за кожним стражем народу. Аби дати гідну оцінку. І так, Я, тобто, Олечка, зараз назве склад експертної групи.

- Дуже дякую, Коля. Я думала не дочекаюсь слова. На мої тендітні, жіночі плечі лягла найвідповідальніша робота за останні роки. І так, склад експертної групи:

- Савік Шустер-головний експерт з оцінки фінансового становища політика(в роботу Савіка входило найскладніше, він мав пригадати хто більше за всіх приходив на його ШОУ і хто більше вклав коштів в розвиток його продакшн-студії. Формула за якою Савік оцінював була проста, хто більше заплатив той переміг);

- Богдан Ступка – головний експерт з оцінки драматургії(ПАН Богдан оцінював виступи політиків, від чиї плакали той и переміг)

- Павло Глоба, який проводить спер етичний сеанс з восьминогом Паульом – експерт з утопії(У Паші тоже все куплене, Пауль матюкається, але Паша про це мовчить)

- Анрій Шевченко – тому що мав відпрацювати три ордени і збити тягу до політики(мало ли на пенси вздумаеться)

- Олександра Шевченко(кто-то же должен работать, те кто не вкурсе Александра главна феменистка украины. Свою грудь она показывала всем украинским политикам, росийскому примеру Путину и грозе инет пространства Артемию лебедеву), - який до речі теж присутній в залі….

 

Слово берёт Вересень

-          Так, це Я Микола Вересень, тобто ми, тобто церемонія «Трибуна Вчёса», так, звісно ви знаєте, хоча нє ви ще не знаєте, але згодом будете знати, хто яку отримає статуетку чи медальку, ну а поки на сцені виступає зірка всієї солнечної системи Леня Чорновецкій.

 

Продолжение следует…   

        

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.