Допомогли Вам, Богда Сільвестрович, допоможіть і Ви!

09 лютого 2011, 10:57
Власник сторінки
Робітник
0
691

Про операцію народного артиста та великодушність Кабінету Міністрів.

http://news.liga.net/news/N1103901.html

Вже другий день користувачі інтернет простору обговорюють новину про операцію відомого артиста за кордоном.

Як завжди, всі поділилися на згодних та незгодних. Хтось співчуває Богдану Сільвестровичу,  а хтось не вірить, що така відома людина не змогла за своє життя заробити 550тис. грн., які необхідні на операцію.

Я не буду висловлювати свої припущення щодо цієї теми. Навіть якщо в нього і є такі гроші, але він, користуючись своїми зв'язками, взяв гроші з державного бюджету, Бог йому суддя.
А можливо і дійсно Богдан Ступка все життя працював не за гонорар, а за ідею. І всі свої заощадження витрачав на благі справи. Я не знаю, тому і не можу судити.

Але про що хотілося б попросити відомого артиста, так це про те, щоб він, як видужає, сам також поклопотав про операції хоча б для кількох діток або тяжкохворих дорослих людей, які роками чекають на свою чергу виділення державних коштів для їх лікування. Адже не просто так йому допомогли. Його заслуги та зв'язки можуть спасти багато життів.

Якщо у когось із блогерів є можливість переказати мої побажання Богдану Сільвестровичу, будь ласка, передайте.  
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.