Чому високі ціни?

18 лютого 2011, 19:26
Власник сторінки
Студент
0
730

Елементарні розрахунки


Трохи випивши з моїм другом, ми вирішили порахувати скільки сірників можна зробити з 1м3 дерева))) Нескладними методами, без використання інтегрального числення і решти вищих матерій, ми дійшли до цікавої суми- 18750 грн. Так, так- це вартість виготовлених сірників з цього самого 1м3  (прицьому вартість однієї коробки складала в нас 15коп.) Отже, перед вами рецепт філософського каменю- беремо кубічний метр дерева, перероблюєм його, покриваєм сіркою, запаковуємо в коробочку і все!!!))) Отримуємо чистий дохід в розмірі-9750 грн!!!!. з одного метра кубічного))) (18750-9000=9750) (9000 грн.- припустім витрати на оплату праці, амортизіцію, податкові платежі, енергію тощо) І це переробка тільки 1 метра- яка напевно займає 1 годину при сучасних технологіях))). Здається сірники- гамно, але в кожному магазині вони є, а коли немає здачі, що вам дають??? Сірники!!!!)))

Питання №2. Скільки в Львові щодня купують пасти???
Відповідь- 6000 пачок)))
Питання №3. Скільки води Львів споживає за місяць???
Відповідь- 140000000 літрів))))

А тепер запитання до вас!!!)))))
№1- За непровіреними даними вартість коробки сірників у євросоюзі ВИЩА від вартості зажигалки. Як на цьому заробити і яка реальна вартість зажигалок???))))
№2- Олія))))))Друг з Іспанії бачив НАШУ, Українську олію по 8грн.- як це так0_0????
Напевно задля забеспечення цінової конкурентоздатності з Іспанськими оліями. Тому купляючи олію в нас ми платимо за те, щоб іспанці надали перевагу нашій олії і купили її. Коротше- платим за то, щоб євросоюз купляв наше,ВІТЧИЗНЯНЕ . Смішно???)))))))))))))))))))
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.