Акція «Конституція — не місце для «іспражнєнія»

21 лютого 2011, 14:53
Власник сторінки
Підбурювання громадян :)
0
765

«Чорний Комітет» показав, як Янукович і Азаров «клали» на Конституцію (фото)

Сьогодні, 21 січня, відбулося засідання «науково-експертної групи з підготовки Конституційної асамблеї» — органу, що створений владою, аби легалізувати чергові зміни до «Основного закону». Ясна річ, це засідання носить чисто формальний характер.

Влада, що спочатку змінила всю конституцію, а потім почала вносити зміни до вже зміненої, ніяк не хоче зупинитися. Всім зрозуміло, що на меті цього є повна узурпація влади донецько-калузьким режимом злочинців-комедіантів. Водночас цинічно декларується всенародне обговорення змін, зокрема

Зараз по Києву розвісили лайт-бокси із текстом, що в контексті дій влади звучить брутальним стьобом: «Конституція — не місце для самовираження».

Активісти «Чорного Комітету» під час засідання вище згаданої науково-експертної групи, переробив лайт-бокси на «Конституція — не місце для іспорожнєнія» й символічно показали, як Янукович та Азаров клали на Конституцію зокрема і думку громадян загалом.

На нашу думку, хай краще діти розмальовують обкладинку Конституції, ніж влада гадитиме всередині.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Янукович,Азаров,Конституция,акции,Чорный Комитет
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.