Конкурс до Дня довкілля

01 березня 2011, 07:49
Власник сторінки
Журналіст, еколог, письменник
0
543

Щоб покращити роботу і стимулювати працівників

Національний природний парк «Синевир», що на Закарпатті,  оголосив конкурс серед своїх працівників на кращі природоохоронні науково-дослідні відділення, майстерські дільниці і обходи. Визначальними критеріями оцінювання буде природоохоронна, рекреаційна, еколого-освітня робота цих підрозділів, а також їхня діяльність з благоустрою територій.

Для визначення переможців у НПП «Синевир» створена спеціальна комісія, яка до 16 квітня повинна провести обстеження усіх відділень, майстерських дільниць і обходів та визначитись з переможцями. Лідери конкурсу отримають грошові нагороди.

Такий конкурс в НПП «Синевир» проводиться з ініціативи директора установи Миколи Дербака і має за мету покращити рекреаційну привабливість об’єктів, благоустрій територій та стимулювати роботу співробітників природоохоронних науково-дослідних відділень.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: праця,Бабічин,День довкілля,стимул,НПП "Синевир"
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.