чого бідне

02 березня 2011, 13:16
Власник сторінки
консультант
0
487

міркування з приводу наших негараздів

Вчора чув розмову пенсіонерів про те, що все погано, влада нічого не робить і тягне з народу останне. Схожі  невдоволення виказували знайомі.

Таке негативне ставлення  людей  заслуговує на увагу т, адже з поведінки окремих громадян формується поведінка нації.

 

Наведу цікаві факти з життя одного  міста.

 

В 2007 році, в школі де навчається мій син, зробили ремонт туалета. Дитина радісно розказувала що в неї в школі найкращий туалет в місті. Вчора дізнався що від ремонту нічого не залишилось, старшокласники постарались - плитка збита, сантехніка зіпсована.

 

В під»їзді напроти, молодь вибила скло в вікнах. На перших поверхах під»їзду мороз, трошки тепліше на верхніх, так-що пиво пити та справляти потреби ходять туди. Таких під»їздів в місті десятки. Поцікавився хто виконавець. В основному молодь цих же будинків.

 

В місцевій газеті, захисники тварин розписували всі жахи та подробиці боротьби мерії з безпритульними собаками, вимагали створення притулку. Притулок створили, боротьбу призупинили. Чи то притулок не розрахований на велику кількість собак, чи собаки занадто плодовиті. Зараз їх стало більше. Частішають випадки нападу на людей. Нещодавно собака вкусила мою дитину, порвала пальто дружині. Я нічого проти собак не мав, але не знаю що й робити.  Варіанти два: або самостійно потравити в нашому районі собак або чекати слідуючих нападів і запасатися йодом.

 

Влада в наведених випадках безсила. Нам залишається самостійно  змінити ситуацію на краще, більше приділяти уваги дітям, належно виховувати їх.  Не зганяти злість на інших людях через особисті проблеми, більшість з яких виникла через наше незнання та небажання знати елементарних речей (наприклад валютні кредити на купівлю хрущовок яким більше 50 років за 80000 у.е та наслідки цього). І знати, що « найтемніша ніч перед світанком».

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.