Профспілки проти підвищення цін на газ

09 березня 2011, 14:17
Власник сторінки
0
493

10 березня має відбутися засідання Окружного адміністративного суду м. Києва за позовом Конфедерації вільних профспілок України та інших щодо незаконного підвищення ціни на газ.

10 березня має відбутися засідання Окружного адміністративного суду м. Києва за позовом Конфедерації вільних профспілок України та інших щодо незаконного підвищення ціни на газ.

Нагадаємо, згідно з ухвалою Окружного Адміністративного суду м. Києва від липня 2010 року було відкрито провадження у справі за позовом Конфедерації вільних профспілок України до Національної комісії регулювання електроенергетики України про визнання протиправною та скасування Постанови  №812, якою з 1 серпня 2010 року на 50% були підвищені ціни на природний газ для населення. Аналогічні позови подали також Національний форум профспілок України, ВО «Батьківщина» та ФПУ і їх об’єднали в одне провадження. ФПУ, щоправда, на першому ж засіданні суду у вересні 2010 року відмовилася від своїх позовних вимог, тобто «передумала» захищати законні права трудящих. Судові засідання з розгляду цієї справи кілька разів переносилися. Останній раз, 10 лютого цього року.

До речі, 31 серпня 2009 року Окружний адміністративний суд м. Києва задовольнив аналогічний позов профспілок, в якому вони оскаржували Постанову НКРЕ від 9 липня 2009 року про підвищення цін на природний газ для населення.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.