ЗАЯВА Конфедерації вільних профспілок України

15 березня 2011, 15:39
Власник сторінки
0
509

Конфедерації вільних профспілок України висловлює занепокоєння з приводу того, що в Україні 9 березня 2011 року набув чинності Закон «Про виконавче провадження» у новій редакції. Віднині з боржниками чинитимуть жорсткіше, і профспілковці б’ють на сполох,

Закон відтепер дозволяє за рішенням суду відбирати майно на користь позивача навіть тоді, коли сам відповідач про це нічого не знає. Зараз майже 3 мільйони українців мають проблеми із погашенням кредитів не тому, що не бажають їх сплачувати, а через те, що держава не взмозі забезпечити їх гідною роботою.

Отже, такий закон призведе до того, що мільйони людей, які перебувають у скрутному становищі, через непрофесійні дії уряду можуть бути миттєво позбавлені свого майна. І це при тому, що сама держава не виконує зобов’язань перед своїми громадянами. Невиплати лікарняних, заборгованість по заробітній платі, зростання безробіття, стрімке підвищення цін на продукти харчування - це неповний перелік «покращення життя вже сьогодні».

За таких умов нова редакція Закону «Про виконавче провадження» є знущанням над власним народом, тому Конфедерація вільних профспілок України вимагає негайного призупинення його дії до внесення змін, які б виключали визискування простих громадян та позбавлення їх майна.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: КВПУ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.