Знову на Майдан?

21 березня 2011, 16:56
Власник сторінки
Робітник
0
475

Нова хвиля протестів, викликана безправ'ям простих людей, підприємців, та пенсіонерів, почала свій шлях зі Сходу та Заходу країни.

Сьогодні стартувала нова акція протесту, покликана нагадати владі хто в країні хазяїн (http://www.segodnya.ua/news/14233738.html).

Не так давно народ вже виказував своє "фе" владі, коли приймався податковий кодекс. Тоді підприємці показали, що їм вже втрачати нічого і намагалися донести до влади, що вона змушена рахуватися з ними. Керівництво країни, начебто, прислухалося до їх побажань, але все одно прийняло той закон, що був потрібен їм.

Наразі стоїть питання про прийняття пенсійного, трудового та житлового кодексів. Вони, так само, не викликають великого задоволення у людей.

Чи можливо буде чекати того, що влада цього разу почує народ? Мені здається, що ні. Але деякі зміни, я думаю, таки вдастся внести до цих законопроектів.

Невже щоб керівництво країни нарешті зрозуміло, що їм просто необхідно думати про свій народ при прийнятті різноманітних законодавчих актів, їм постійно необхідно нагадувати про себе скандуваннями на банковій та майдані? Коли вони вже будуть думати наперед?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.