Година Землі

24 березня 2011, 13:04
Власник сторінки
Журналіст, еколог, письменник
0
672

...

Започаткована у 2007 році в австралійському місті Сідней акція «Година Землі», вже з наступного року об’єднала людей по всьому світі у спільній меті – показати  своє бачення майбутнього планети, яке вони прагнуть бачити екологічно чистим. Україна приєдналася до цієї кампанії у 2009 році.

26 березня, разом з екологічно свідомими громадянами понад 120 країн світу, о 20.30 вимкнемо вдома світло на одну годину. Ця символічна година повинна стати часом, коли усі ми задумаємось над зміною клімату, глобальними екологічними проблемами, які виникають зокрема й через наше надмірне споживання і експлуатацію природних ресурсів.       

Усі бажаючі приєднатися до акції можуть зареєструватися на сайті WWF. Між зареєстрованими учасниками акції «Година Землі» будуть розіграні енергоефективні лампочки.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.