Сатисфакция , Александр Горобец! Сатисфакция!

28 березня 2011, 22:38
Власник сторінки
Педагог, обогатитель(горнодобывающая промышленность) Проработал 53г.,3 мес., 7 дн. Сейчас чистый пенсионер, к чему никак не могу
0
1044

По поводу статьи:"Его теляча мова". Обоснование в моем блоге. Статья:" К барьеру, полковник Горобец! от 15.02.


сатисфакция
(Словарь Даля)
ж. франц. удовлетворенье; бол. в знач. поединка.

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------         

К барьеру, полковник !

15 марта, 15:54 Александр Перов Просмотров: 39

 

===============================================================

         ЛЕКСИКОН  ГРАЖДАНИНА ГОРОБЦА.

Его "теляча мова"-автор А. Горобец.

Скажете, що це не мент, а якийсь Попандопало. Тому, мовляв, пішов він до біса. І, звісно, проїдете мимо, нехай би таке опудало і виставило перед вашим авто і найкращу смугасту палицю.

Чому? 

А тому, що таке страховисько, доробало не може представляти в стосунках із громадянином інтереси держави. Не може діяти від імені України. Принаймні, нехай для цього зодягне штани, відповідно до статуту зашнурує черевики. Чи не так?

І це, мабуть, буде правильно.

А якщо подібний тюлень виходить на дорогу начебто й зодягнений у форму правоохоронця, але розмовляє виключно чужинською мовою? Ніби пришелець з іншою планети чи країни? 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Почему "полковник"? В одном из комментов, на статью Горобца, один "патриот" возглашал: руки прочь от ПОЛКОВНИКА Горобца!   Теперь, Александр! Я бы не разводил сыр-бор, если бы не чувствовал, за Вашей балаганной(простите) риторикой, мировозренческие элементы, И это уже посерьезнее.Если Вы соединитесь с Олежкой Тягныбоком, можно представить какой РЕЖИМ будет в Неньке. Да, еще и Фарионшу, в  качестве министра по титульности.  Александр! Жду Ваш ответ на статью.

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------

     

Олександр Горобець  У багатьох коментарях звучить звинувачення в тому, що начебто ніхто на відгукнувся на слова колишнього міністра Ввокуна, який буцімто російську мову назвав собачою.
Ну, звичайно, що дурень, коли так висловився. І коли б обрулася росіська громада України, я б її підтримав. Це не просто безкультур'я, а акт розпалювання міжнаціональної ворожнечі. Чому ж тоді всі промовчали? Чому не зажадали пояснень, звільнення з роботи дурня?
Я, приміром, подібного не чув, не бачив, якщо й демострувалося подібне по телебаченню.
Але треба й погодитись із тим, що в суспільстві, насамперед, росіськомовною його частиною, із приходом до влади донецьких, розпочався справжній хрестовий похід на знищення української, державної мови. Робиться це нахабно, відверто, безбоязно. З заохоченням до цього екстримізму з боку певних осіб, які займають високі пости в державі.
Для чого це робиться?

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

        Полковник Горобец!  Вовкун( фамилии пошли от кличек) публично произнес ЭТО на заседании кабинета. Министр!, госслужащий! заведующий КУЛЬТУРОЙ, публично оскорбляет граждан Украины, для которых русский- родной, материнский и  Вы, Александр, не "слышите", когда об этом  вся держава гудела? У Вас что, специльные фильтры на слухе? О, поддавшемся на провокацию, гаишнике "слышите" и вопите такими державницкими выражениями, от которых уши вянут. Вам не стыдно, полковник? Почему, Ваш однодумец  Вовкун, не подал иск в суд за клевету?

  Лукавите, полковник, лукавите! Чем Вы отличаетесь от, по Вашему выражению, "дурня Вовкуна?". А Вы не розпалюете ворожнечу? Ведь и дурню ясно, что это была спланированная провокация против парня, да и его обозленность спровоцирована насильственной духовной ломкой русскоязычных, через колено,  оранжоидами. Напишите статью, развенчайте провокатора Вовкуна. А так получается, по Вашему, что Вовкун не расист, а дурень потому, что "ляпае", шо думае.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

   Повторяю выдержки из статьи, потому как мой оппонент финтит от дискуса. 

           
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.