П’ять причин, з яких не слід боятись відмовитись від сплати комунальних платежів...

02 квітня 2011, 13:17
Власник сторінки
Голова Всеукраїнської профспілки «Народна солідарність». Заступник голови Громадського об’єднання «Українська справа».
0
834

ТІЛЬКИ ПРИПИНИВШИ ПЛАТИТИ, ми можемо зупинити ПОСТІЙНЕ підвищення ціни на “комуналку”...

12 березня 2011 року Центральний координаційний комітет Всеукраїнської профспілки “Народна солідарність” виступив із закликом проведення загальнонаціональної акції бойкоту комунальних платежів за новими тарифами.

Про свою підтримку акції Профспілку повідомили багато громадян із різних міст.

Разом з тим, чимало людей знаходяться під впливом спеціально запущених владою через підконтрольні їй ЗМІ “пугалок” про “пеню”, “забирання квартир” і таке подібне, тому морально підтримуючи акцію бояться особисто приєднуватися до неї.

01 квітня, реагуючи на нове підвищення ціни на електроенергію, Профспілка розповсюдила в Інтернеті зручний для роздруковування на прінтерах макет листівки, який містить відповіді на найчастіше задавані питання щодо того, чому не слід боятися долучатись до акції бойкоту.

Отже, ЧОМУ ПРИЄДНАТИСЯ ДО БОЙКОТНОЇ АКЦІЇ СЛІД ЯКНАЙСКОРІШЕ?

1. Прийшла весна, надворі ТЕПЛІШАЄ, тому “замерзнути” не страшно.

2. На сьогодні практично ніхто з громадян не підписував договорів із ЖЕКами, теплокомуненерго і т. д., у яких були б відображені нові тарифи, 2-3 рази підвищені за останній час. Тому юридичних підстав для примусового стягнення в односторонньому порядку начисленої нам “заборгованості” поки що просто НЕ ІСНУЄ.

3. Те саме стосується “пені”: ЗАБОРОНУ на її запровадження скасовано, але договорів, які передбачали б її нарахування ЩЕ не існує…

4. Тим часом, восени слід очікувати прибуття на Україну російських “колекторських фірм” (вони ж – банди збройного криміналітету з усього колишнього СССР), яким буде продане право на “вибивання” з населення “намальованих” бандитами при владі “боргів”. ПОКИ ЩО їх тут НЕМА.

5. І, нарешті (для самих лякливих) – про “забирання квартир”: Законом заборонене вилучення квартири, якщо борг не перевищує 9400 гривень. 

З питань приєднання до акції бойкоту “комунально-енергетичного грабунку” звертайтеся, будь ласка, до профспілки “Народна солідарність”: 044 2291167, 067 5487728, 050 8004546, 093 9457788, ccc@narsolidarnist.org.ua

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.