Ігор Добруцький буде боротися за головне крісло столиці

07 квітня 2011, 11:06
Власник сторінки
Студентка
0
1058

Партія пенсіонерів України прийняла рішення, що на посаду мера Києва від їх партії буде балотувався Ігор Добруцький. Про це заявив на прес-конференції в Укрінформі Голова Партії пенсіонерів України Амрам Петросян.

Він зазначив, що партія рік співпрацює з громадською організацією «Столичні ініціативи», керівником якої є Ігор Добруцький. Ця людина гідна кандидатура на посаду мера столиці. Має досвід роботи в мерії, оскільки був заступником мера, в Київській міській раді, він знає проблеми столиці і її мешканців не зі слів, а з власного досвіду і має бачення, як їх вирішити. Він прийшов не руйнувати, а творити.

Ігор Добруцький повідомив, що уже вироблено чіткий план і стратегію поетапних кроків, і вже до виборів громадяни зможуть оцінити їхню спільну роботу. У Києві в усіх районах будуть створені громадські приймальні «Турбота», куди пенсіонери зможуть звернутися зі своїми скаргами, отримати юридичну допомогу. Вже домовлено, щоб пенсіонерам безкоштовно робили зачіски, міряли тиск, консультували стоматологи та окулісти. А для активних – у планах виділити пенсіонерам Києва земельні ділянки для вирощування городини і розробити туристичні маршрути по Україні. Їхня ціль – це рівноправний пенсіонер, який почувається комфортно на дискотеці, в кіно, у театрі.

У свою чергу Ігор Добруцький розуміє, що будь-які соціальні проекти неможливо втілити без фінансування, і він має намір збільшити надходження у столичну скарбницю мінімум на півтора мільярда гривен. "Я не воюватиму з МАФами і бізнесменами, а буду плідно з ними співпрацювати, щоб збільшити доходи підприємців і міста", - зазначив він. 

"Лише з МАФів у Києві можна отримати додатково 300 млн. грн. на рік. Ще 300 млн. грн дасть зовнішня реклама, 400 млн грн – інтернет-провайдери і 500 млн. – столичні парковки", – вважає він. У Партії Пенсіонерів переконані, що різні політичні сили неодноразово давали обіцянки виборцям, а потім їх не виконували. Тому, шлях обрано інший: спочатку показати, на що здатна політична сила, що може зробити, і на виборчі перегони вийти з конкретними результатами.

Як повідомлялося раніше, кандидатура претендента на посаду мера Києва від Партії може змінюватися, але скоріш за все цього не буде. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: вибори,Добруцький,Партія пенсіонерів України
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.