Ще раз про радянську освіту.

11 квітня 2011, 02:43
Власник сторінки
Політолог-бродяга.
0
1016

найкращу в світі.


 В наш час часто можна зустріти думку, шо в СРСР освіта і фахівці були найвищого рівня, а сьогодні нібито вузи випускають одних остолопів та опистулаїв.
Але ж звернемося до фак(т)ів!

У ніч на 24 березня, через обвалення козирка під'їзду житлового будинку в Кіровському районі Донецька загинув чоловік. Про це повідомила керівник відділу зв'язків з громадськістю Донецького міськуправління міліції Ольга Почкалова. "Надійшло повідомлення з лікарні швидкої медичної допомоги № 5 про те, що біля під'їзду по вулиці Кольцова, будинок 5 залізобетонною плитою козирка смертельно травмований громадянин 1990 року народження", - сказала вона.

======
Доречі, півроку тому в Донецьку також обвалився козирьок і тоді насмерть задавило 14-ти річного підлітка, а його товариша важко травмувало.

 Але мова не про це. Дивився передачу по телевізору, де на це і інші комунальні питання відповідав якийсь начальник і ось шо він сказав.
Вага цієї бетонної плити над під'їздом - 2 тони!!!

Да, сьогодні у всьому звинуватили зварщика, який тридцять років тому нібито неякісно приварив того козирька.

А у смерті підлітка взагалі звинуватили його ж самого:

"Керівництво ЖЕКу свою провину заперечує. Каже, самі діти стрибали по піддашку, розхитали його опори, тому конструкція й обвалилася"

Але ж яким треба було бути кретином тому архитектору, шоб поставити над людськими головами оте одоробло на 2 тони!

Більше того! Ще в 1977-му році багатотонний козирьок обвалився на донецькому цирку!!! І тільки завдяки щасливому збігу обставин тоді обійшлося без жертв!!!
Тоді про це навіть глумливий репортаж був опублікований в журналі "Крокодил" з фотографією.

Воістіну, таких інженерів-дегенератів могла виховати лише найкраща в світі  радянська освіта.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.