Бог створив нас всіх рівними та вільними! Держава повинна захищати ці наші невід’ємні права, бо держава в першу чергу – це її громадяни, ми з вами.

11 квітня 2011, 16:38
Власник сторінки
правозахисник
0
807

Шановні співвітчизники! Від щирого серця, я дякую вам за цікавість до моєї діяльності. Я разом з правозахисниками, активістами Центру захисту прав людини «Свобода» та найкращими юристами і адвокатами Центру Конфліктології і Права, захищаю права людини в

Все подальше своє життя я присвятив боротьбі за права і свободу громадян України, адже справедливе суспільство неможливо побудувати без законослухняних суддів, чесних прокурорів і ввічливих міліціонерів.

Ми навчилися перемагати свавілля чиновників, прокурорів і суддів. Наша головна сила, це громадяни, які мають бажання боротися і не поступляться правами громадян заради. На відміну від політиків і можновладців, лозунг – «Разом нас багато, нас не подолати!» ми втілили у життя.

Якщо Ви не бажаєте платити хабарі, щоб захистити свої законні права, якщо Ви зіткнулися зі свавіллям або просто відчуваєте, що одному захиститися неможливо звертайтеся до нас!

Разом переможемо!

З повагою, Богдан Хмельницький
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.