Емма Уотсон - німфоманка?

18 квітня 2011, 19:19
Власник сторінки
письменник
0
630

Зірці кінематографічної епопеї про Гаррі Поттера Еммі Уотсон відомий датський кінорежисер Ларс Фон Трієр запропонував знятись у його новому проекті під робочою назвою «Німфоманка».

І хоча проект знаходиться ще на стадії вирішення фінансових та навіть творчих питань, 21-річна актриса уже дала свою згоду. «Ларс зателефонував мені і запропонував зніматись у нього. Як я могла відмовитись?» – повідомила юна актриса.

Сам режисер сказав, що стрічка буде присвячена «дослідженню еротичного пробудження жінки». Ларс Фон Трієр також підтвердив, що проект перебуває на стадії розробки.

Схоже, мила Ема уже зовсім виросла. І їй так хочеться спробувати чогось нового, що вона погодилась на зйомки у фільмі Німфоманка, навіть не прочитавши сценарію. Не розмовлявши із Ларсом. Дивіться, вона уже роздягається!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.