Найкращі фільми 2010 року за версією інтернет-користувачів

21 квітня 2011, 13:36
Власник сторінки
письменник
0
1463

Інтернет-користувачі визначили найкращі фільми 2010 року.

За підсумками голосування на порталі Афіша@Mail.Ru найкращим фільмом минулого року визнано стрічку Крістофера Нолана «Початок» (Inseption). У номінації найкращий вітчизняний (російський) фільм найбільше голосів набрала «Брестська фортеця» («Бретская крепость») Олександра Котта.

Також відвідувачі сайту вибрали найкращих актрис: у Росії – Чулпан Хаматова, за кордоном – Мілла Йовович. Володимир Машков став найкращим російським актором за версією відвідувачів Афіши, а Джонні Депп посів перше місце в їхніх серцях з-поміж світових грандів. У категорії режисерів перемогли Тімур Бекмамбетов та Люк Бесон.

За номінацією найкращий серіал, як і в минулому році, «Доктор Хаус» залишив всіх позаду, а серед російських серіалів найбільше симпатій отримали «Інтерни».

Голосування проводилось на сайті afisha.mail.ru з 15 березня по 15 квітня. У ньому взяли участь понад 200 тис. інтернет-користувачів.

Дивно, але на сайті Афіши серед запитань «Что вы думаете про обнаженные фото Анастасии Волочковой?» і «Кто кажется вам самым подходящим спутником жизни для Аллы Пугачевой?» опиту щодо найкращого фільму 2010 року не видно… Може, результати «глядацьких симпатій» наказав зняти сам Бесогон, з огляду на його відсутність у перших рядах героїв кіноіндустрії? Залишається лише здогадуватись.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.