Lady Gaga зламала собі кістки?

22 квітня 2011, 13:12
Власник сторінки
письменник
0
466

Lady Gaga презентувала своє нове творіння – Judas.

Виступ із цією композицією відбувся у рамках туру Monster Ball, де Gaga була в образі готичної (сатаністичної?) Марії Магдалини. Шоу супроводжувалось появою усіляких страхітливих персонажів та моторошних ефектів.

Водночас, в інтернеті уже з’явились фрагменти із нового образу співачки, на яких видно, що у Lady Gaga виросли незвичайної форми кістки не тільки на вилицях, але й на плечах. Сама ж зірка стверджує, що ці мутації – не підробка, а справжні кістки, котрі ростуть завдяки її силі волі.

Багато хто не вірить співачці, але якщо б ви знали старого вуйка Остапа, то відкинули б геть всі ці забобони. Вуйко Остап за допомогою небаченої сили волі та нечуваного зосередження міг випити глечик горілцуні, закусити дюжиною зубчиків часнику та заїсти кілограмом сала, навіть не відригнувши.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.