Весна і Порно

26 квітня 2011, 08:06
Власник сторінки
письменник
0
1049

Що між ними спільного?

Порно займає левову частку інтернет простору. Кожну секунду 28 тис. 258 інтернет-користувачів проглядають порноконтент. Кожну секунду 372 користувача набирають у пошуковику запит по порно.

Цей сегмент мережі зіграв вирішальну роль у битві форматів VHS та Betamax у середині 80-х років. Він же визначав результат поєдинку Blu-ray і HD-DVD.

Якщо ви хочете зайнятись безпрограшною справою – займіться виробництвом порнофільмів!

До чого це я? До того, що зараз, коли надворі нарешті настала весна, не треба бути котом, щоб зрозуміти одержимість базовим людським інстинктом. І безкінечні монтажні листи тіл, що сплітаються в екстазі, прокручуються перед внутрішніми екранами людей, і в районі статевих органів відбуваються непреривні вібрації! І не тільки у чоловіків :)

Тому прямо зараз Ви можете АльТабнутись на Media Player із порнофільмом і продовжити свою справу. Чи у Вас є інші варіанти?)

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.