Організатор Податкового Майдану відправив кримінальну справу на дослідування

29 квітня 2011, 20:46
Власник сторінки
Журналист, студент, общественный деятель.
0
469

Організатор Податкового Майдану, Голова Правління ВГО "Коаліція учасників Помаранчевої революції" Сергій Мельниченко заявив в суді клопотання і добився відправки кримінальної справи проти активістів акції підприємців на додаткове розслідування у прокурату

Нагадаємо, щодо справи, порушеної проти організатора Податкового Майдану і шістьох активістів за звинуваченням в умисному пошкодженні плитки та перекритті руху по вул.Інститутській, а також в організації масових безладів, неодноразово обвинуваченими і захистом заявлялися скарги на численні порушення законодавства України під час проведення досудового слідства і перевірки законності слідчих дій у Генеральній прокуратурі та прокуратурі м.Києва.

Суд встановив, що ціла низка доказів у справі отримана слідством з грубими порушеннями кримінально-процесуального кодексу України, визнав порушення, допущені Слідчим управлінням і прокуратурою, істотними і прийняв правомірне рішення задовільнити клопотання Сергія Мельниченка про повернення справи проти активістів виступів підприємців на додаткове розслідування у прокуратуру. Як правило, в таких випадках прокуратура направляє справу на додаткове розслідування слідчому.

Сергій Мельниченко вважає, що в разі об'єктивного розслідування обставин цієї кримінальної справи вона має бути закрита за відсутністю події злочину.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.